Empoli vs Juventus – Ponturi Pariuri Serie A 14.09.2024

Empoli vs Juventus
Empoli vs Juventus (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Empoli vs Juventus este una programată să se joace sâmbătă, în data de 14 septembrie, de la ora 19:00, aceasta contând pentru runda a patra din cadrul campionatului italian, aceasta urmând să se dispute pe “Stadio Carlo Castellani”.

Ce pariem la Empoli vs Juventus?

Am trecut de meciurile echipelor naționale, așa că revenim în forță cu o mulțime de ponturi pariuri pentru meciurile din cele mai importante campionate ale Europei. În acest material avem analiza duelului dintre Empoli vs Juventus, dar și o variantă de pariere într-o cotă de 1.74, pe care o găsiți mai jos. Am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, despre care am scris mai multe în acest articol.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Empoli vs Juventus

Așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor de campionat, Juventus pornește ca favorită la casele de pariuri, fiind fără dubii o echipă mult mai valoroasă. De exemplu, la Unibet aceasta primește o cotă de 1.74 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Empoli avem o cotă de 5.00.

Cote pariuri Empoli vs Juventus
Cote pariuri Empoli vs Juventus

Empoli este neînvinsă în acest sezon

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care dispune de un lot destul de modest, cu care nu poate emite pretenții la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în eșalonul al doilea.

“Albaștrii” nu au început deloc rău în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere după trei etape. Aceștia se situează în prima jumătate a clasamentului, ocupând mai exact locul al șaptelea, cu cinci puncte acumulate.

Cei de la Empoli au debutat în noul sezon cu o remiză albă în duelul de pe teren propriu cu Monza, urmând apoi un succes impresionant în fieful celor de la AS Roma, unde au câștigat cu 1-2. În cele din urmă au scos un egal pe terenul Bolognei, surpriza din sezonul precedent.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vasquez; De Sciglio, Ismajli, Viti; Gyasi, Henderson, Grassi, Pezzella; Solbakken, Esposito; Colombo

Juventus, fără gol primit în campionat

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe din Italia. Într-adevăr, nu mai impresionează de ceva vreme, însă rămâne în continuare o formație cu mari pretenții, aceasta vizând câștigarea titlului în sezonul actual, dar și un parcurs cât mai bun în Champions League.

Torinezii sunt în acest moment pe treapta a doua a clasamentului din Serie A, cu șapte puncte acumulate în trei etape, fiind la egalitate cu Inter Milan, Torino și Udinese. Aceștia au început în campionat cu două victorii clare, la scor de neprezentare, trecând de Como și Hellas Verona, remizând în ultima etapă cu AS Roma, pe teren propiu, într-un meci fără goluri.

Cei de la Juventus se pregătesc de startul aventurii în noua ediție de Champions League, urmând ca marți să primească vizita campioanei Olandei, PSV Eindhoven. Pe parcursul competiției vor mai da piept cu RB Leipzig, Stuttgart, Lille, Aston Villa, Manchester City, Club Brugge și Benfica.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Di Gregorio; Savona, Gatti, Bremer, Cabal; Locatelli, Fagioli; Cambiaso, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic

Ponturi pariuri Empoli vs Juventus

Juventus este fără dubii o echipă mult mai valoroasă, mai experimentată, dar care are și pretenții mult mai mari, așa că avem mai așteptări de la aceasta. Într-adevăr, nu va avea o misiune facilă, urmând să joace în deplasare, în fața unei echipe care încă nu a pierdut în acest sezon, însă ne așteptăm ca în cele din urmă să își confirme statutul de favorită și să obțină cele trei puncte. Așadar, pariem în consecință, la o cotă mai mult decât decentă de 1.74 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.74

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite