Dender vs Standard Liege – Bet Builder simplu în cota 2 13.09.2023

Dender vs Standard Liege
Dender vs Standard Liege (sursa foto – facebook.com)

Vineri seara, cu începere la ora 21:45, va avea loc duelul dintre Dender vs Standard Liege, acesta contând pentru etapa a șaptea din cadrul campionatului Belgiei, urmând să se dispute pe “Dender Football Complex”

Bet Builder în cota 2 la Dender vs Standard Liege

Tipsterii XBets deja au început pregătirile pentru weekend, iar până atunci facem încălzirea cu meciurile de vineri. Avem în ofertă câteva confruntări din care am reușit să scoatem mai multe ponturi pariuri, așa că aveți pe site-ul nostru suficiente recomandări încât să puteți alcătui și biletul zilei.

În acest material am analizat confruntarea dintre Dender vs Standard Liege, pentru care am decis să alcătuim un bilet Bet Builder, pe cae am ales două variante de pariere, cu care am scos cota 2. Vezi mai jos despre ce este vorba!

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Dender vs Standard Liege

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Betano, aceasta primește o cotă de 2.10 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.70.

Cote pariuri Dender vs Standard Liege
Cote pariuri Dender vs Standard Liege

Dender, lider surprinzător după șapte etape

Este fără dubii marea surpriză a acestei ediții de Jupiler League, care, în ciuda faptului că nu dispune de un lot grozav și nici nu are experiență la nivelul primei divizii, se descurcă de minune, motiv pentru care și pornește cu prima șansă la casele de pariuri, mai ales că joacă acasă.

Gruparea gazdă este prima în clasament, cu 11 puncte acumulate în șase etape, fiind la egalitate cu Anderlecht, care are însă cu un meci în minus. Până acum a înregistrat trei victorii și două remize, suferind un eșec, în urma acestor jocuri înscriind 12 goluri, primind cu patru mai puține.

După două jocuri fără succes, în care au remizat cu Sint-Truiden și au pierdut cu Club Brugge, cei de la Dender au obținut o victorie, în ultimul meci reușind să se impună cu 1-2 în fieful celor de la Beerschot, așa că au un moral bun înainte de acest duel.

Standard Liege are prestații modeste în ultimii ani

Este una dintre echipele de tradiție ale fotbalului belgian, însă care nu mai impresionează de multă vreme, ba chiar putem spune că dezamăgește, dacă ne raportăm la performanțele obținute în ultimii ani. Aceasta nu are așteptări prea mari nici în actuala stagiune, însă rămâne de văzut cum se va descurca.

Gruparea oaspete este în zona mediană a clasamentului din Jupiler League, ocupând mai exact locul al zecelea, cu opt puncte acumulate în șase etape. Și-a trecut în cont două victorii și două remize, suferind două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând doar două goluri, primind trei.

În ultimele patru partide, cei de la Standard Liege au obținut doar o singură victorie, învingând-o pe Beerschot cu 1-0, pe teren propriu. Aceștia sunt fără victorie în deplasare în acest sezon, remizând cu Genk, pierzând duelurile cu Kortrijk și Leuven, în aceste dueluri nereușind să marcheze vreun gol.

Ce pariem la Dender vs Standard Liege?

După cum menționam, pentru acest meci am ales două ponturi pariuri pe care le-am inclus pe un bilet Bet Builder. Noi considerăm că avem șanse bune de reușită să bifăm această cotă de 2, în condițiile în care am pariat simplu. Am ales un pariu pe goluri, bazându-ne în special pe forța ofensivă a gazdelor, iar de asemenea, am combinat cu varianta cornerelor, pornind de la premisa că vom avea parte de un meci viu, cu multe faze de poartă.

Bet Builder Dender vs Standard Liege
ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite