Cota 2 din fotbal 10.09.2024 – Mizam pe goluri in derby-ul grupei

Cota 2 din fotbal 10.09.2024 - Mizam pe goluri in derby-ul grupei
Sursa foto: Facebook

Putem spune ca lucrurile au mers foarte bine pentru noi in Nations League, desi nu credeam ca vom putea evita atat de multe surprize. Avem cota 2 din fotbal pentru astazi pregatita si pentru ca lucrurile sa fie si mai interesante vom miza pe goluri in derby-ul grupei 3 dintre Olanda vs Germania.

MeciOraPronosticCota
Germania vs Olanda21:45gol in ambele reprize1.65
Anglia vs Finlanda21:451 & peste 1,5 goluri1.35
Cote Betano – 10.09.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL
INCASEAZA 777 ROTIRI GRATUITE

Dupa cum observam, in oferta de astazi nu avem foarte multe variante. Desigur, putem analiza si gasi cu atentie cele mai bune ponturi. Pentru cota 2 din fotbal, am reusit sa selectez singurele doua partide ce imi ofera incredere maxima. Putin mai jos o sa gasiti in oferta de pariuri sportive a celor de la Betano cele doua recomandari si bonusul fara depunere. De asemenea stiti foarte bine ca tinem legatura cu pariorii din comunitatea noastra in grupul de Telegram. Intra si tu acolo si fa parte din cei 11.000 pariori profitabili. Let’s go!

Cota 2 din fotbal – Mizam pe goluri in derby-ul grupei

Pe 7 septembrie, Olanda a primit vizita Bosniei la Eindhoven, iar meciul a livrat. În minutul 13, noul atacant al celor de la Manchester United – Zirkzee – a deschis scorul. Bosniecii au egalat în minutul 27 prin Demirovic, iar Reijnders a făcut 2-1 pentru gazde, în prelungirile primei reprize.

Germania a evoluat în prima etapă în compania Ungariei și așa cum ne așteptam, spectacolul a fost la el acasă. Maghiarii au rezistat destul de bine în prima repriză, atunci când doar Fullkrug a reușit să modifice tabela de marcaj. După pauză însă, Musiala și Wirtz au colaborat la următoarele goluri – aceștia pasând decisiv pentru celălalt.

Cota 2 din fotbal – Anglia este clar favorita

Vorbim de una dintre cele mai puternice naționale ale planetei, care a fost deseori extrem de criticată, având în vedere faptul că jocul său nu se ridică la nivelul valorii lotului. Cu toate acestea, performanțele din ultimii ani nu sunt deloc rele, ba chiar putem spune că sunt de apreciat.

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorica, Anglia fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Cum aceasta benefciază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm să facă spectacol, motiv pentru care vom miza pe o varianta destul de simpla.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite