Irlanda vs Grecia – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Irlanda vs Grecia - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024
Irlanda vs Grecia – Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024 – Sursa foto: Facebook

“Aviva Stadium” din Dublin va gazdui intalnirea dintre Irlanda vs Grecia ce conteaza pentru etapa a doua – UEFA Nations League. Duelul va avea loc marti, 10 septembrie 2024, de la ora 21:45.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Ofensiva irlandeza in criza!

“The boys in green” nu au izbutit sa rastoarne calculele hartiei in prima etapa, atunci cand i-au vizitat vicecampioana en-titre europeana Anglia, in compania careia nu au realizat sa isi creeze foarte multe situatii clare de gol, si au pierdut in cele din urma, 0-2.

Datele problemei au fost rezolvate de englezii in ca din prima jumatate de ora cand au venit ambele reusite ale intalnirii. Asadar, trupa pregatita de Heimir Hallgrímsson este oarecum obligata sa obtina macar un punct astazi, in caz contrar se vor lupta pentru evitarea locului 4 cu Finlanda, cel putin asa arata lucrurile la prima vedere.

In ultimul an de zile, Irlanda a inregistrat doar doua victorii. A fost un 0-4 obtinut in deplasarea disputata la modesta Gibraltar, si una izbutita in vara, acasa, contra Ungariei, intr-o partida amicala, atunci cand marcau golul triumfului de 2-1 in prelungiri.

  • Echipa probabila: Kelleher; Doherty, O’Brien, Collins, O’Shea, Brady; Molumby, Smallbone; Ogbene, Idah, Szmodics

Cote oferite Betano – Irlanda vs Grecia

Irlanda vs Grecia - Ponturi pariuri Nations League 10.09.2024

Este fara doar si poate unul dintre cele mai echilibrate meciuri de azi, asta daca tinem cont de cotele oferite celor doua la victorie, 2.90, respectiv 2.72 pentru oaspeti. Pentru a vedea “GG” in Irlanda vs Grecia, primim o cota excelenta de 2.02 din partea celor de la Betano.

Grecii au castigat toate vizitele facute in Irlanda!

Mandatul sarbului Ivan Jovanović a fost unul excelent pe banca selectionatei Greciei care a avut o evolutie excelenta in prima etapa de Nations League, dupa ce s-au impus la scor de neprezentare in fata Finlandei, 3-0, pe care au dominat-o intr-o maniera categorica.

Un aport important la obtinerea acestui triumf l-a avut atacantul celor de la Panathinaikos. Fotis Ioanidis care si-a trecut in cont o dubla. S-au instalat pe prima pozitie dupa acest rezultat, insa ramane de vazut daca vor avea forta necesara de a ramane acolo, pentru ca englezii sunt clar favoriti.

S-au intalnit cu reprezentativa Irlandei si in preliminariile pentru Campionatul European consumat in Germania. Au amintiri placute de la duelurile cu acestia, avand in vedere ca s-au impus in ambele manse, 2-1 acasa, si un 0-2 obtinut chiar aici la Dublin.

  • Echipa probabila: Vlachodimos; Rota, Mavropanos, Koulierakis, Tsimikas; Mantalos, Bouchalakis, Bakasetas; Konstantelias, Ioannidis, Pelkas

Ponturi Nations League – Irlanda vs Grecia

Forma de moment este clar de partea Greciei care se afla pe o panta ascendenta in ceea ce priveste evolutiile si mai ales rezultatele din ultima vreme. S-au intalnit cu cei din Irlanda si in calificarile trecute, atunci cand au avut castig de cauza de fiecare data. Am ales sa merg pe un pronostic “safe” la Irlanda vs Grecia, aici unde am mizat pe un gol marcat de grecii pentru care avem 1.42 din partea celor de la Betano.

Oaspeti - Peste 0.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite