Țara Galilor vs Turcia – Ponturi Pariuri Nations League 06.09.2024

Țara Galilor vs Turcia
Țara Galilor vs Turcia (sursa foto – facebook.com)

Vineri, în data de 6 septembrie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Țara Galilor vs Turcia, acesta contând pentru prima rundă din cadrul acestei ediții de Nations League, urmând să se dispute pe “Cardiff City Stadium”.

Țara Galilor vs Turcia, meci cu goluri?

Tipsterii site-ului XBets au luat în vizor cele mai importante meciuri de azi, iar Țara Galilor vs Turcia nu avea cum să lipsească de pe lista acestora. În articolul de față avem analiza acestei partide, dar și o variantă de pariere într-o cotă foarte bună de 1.85, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție online care se laudă cu unul dintre cele mai bune pachete de bun-venit din România.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Țara Galilor vs Turcia

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, ar trebui să ne așteptăm la un duel extrem de echilibrat. Majoritatea înclină balanța spre reprezentativa galeză, de exemplu, aceasta primind o cotă de 2.62 la Unibet, în timp ce pentru un succes al turcilor avem o cotă de 2.87.

Cote pariuri Țara Galilor vs Turcia
Cote pariuri Țara Galilor vs Turcia

Țara Galilor mizează pe sprijinul publicului

În ciuda faptului că dispune de un lot mai slab decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, pornește cu prima șansă în această confruntare, fiind ce-i drept avantajată de faptul că va juca pe teren propriu, unde poate profita din plin de sprijinul propriilor suporteri.

Galezii visează la un nou Campionat Mondial, însă le va fi extrem de greu. Odată cu retragerea lui Gareth Bale, aceștia au scăzut drastic în valoare, dar și în performanțe, începând deja să rateze turnee finale, așa cum s-a întâmplat și cu EURO 2024. Au ajuns până la baraj, fiind însă eliminați de Polonia, pierzând la loviturile de departajare.

Reprezentativa Țării Galilor nu traversează o perioadă grozavă, având în vedere faptul că este fără victorie de trei partide. Ultima dată a făcut deplasarea în Slovacia, acolo unde a suferit un eșec usturător, pierzând cu un neverosimil 4-0, așa că rămâne de văzut ce moral vor avea jucătorii înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, James, Ampadu, Williams; Ramsey, Johnson; Moore

Turcia vine după un parcurs bun la EURO 2024

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și prestații mult mai bune în ultimul timp. Totuși, cu toate acestea, pornește cu șansa a doua în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Turcii au reușit să se califice la EURO pentru a treia oară la rând, iar de data aceasta nu au mai dezamăgit. Aceștia au avut un parcurs admirabil, reușind să iasă dintr-o grupă cu Portugalia, Cehia și Georgia, în care au terminat pe locul al doilea, trecând apoi de Austria în optimi, pierzând în cele din urmă in-extremis cu Olanda în sferturi.

Naționala Turciei dispune de o generație interesantă, cu care poate produce performanțe importante în anii ce vor urma. Are în componența lotului jucători tineri precum Yildiz, Guler sau Kokcu, ale căror calități se completează perfect cu experiența unor jucători precum Calhanoglu sau Ayhan.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gunok; Muldur, Ayhan, Bardakci, Elmali; Yokuslu, Calhanoglu; Yildiz, Kokcu, Guler; B. Yilmaz

Pariul nostru la Țara Galilor vs Turcia

Turcia este o națională mai valoroasă, într-adevăr, însă nu vom merge pe mâna sa, urmând totuși să aibă o misiune complicată. Joacă în deplasare, contra unei naționale care are resursele necesare pentru a pune mari probleme. Noi anticipăm un duel echilibrat, însă în care reușitele nu vor lipsi, de aceea vom paria în consecință, pe varianta “ambele marchează”. Recomandarea noastră primește o cotă foarte bună de 1.85 la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.85

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite