Portugalia vs Croația – Ponturi Pariuri Nations League 05.09.2024

Portugalia vs Croația
Portugalia vs Croația (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 5 septembrie, cu începere la ora 21:45, va avea loc confruntarea dintre Portugalia vs Croația, aceasta contând pentru prima etapă din noua ediție de Nations League, urmând să se dispute la Lisabona, pe “Estádio da Luz”.

Analiza partidei dintre Portugalia vs Croația

Portugalia vs Croația este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, iar noi nu puteam să nu îl luăm în vizor. În acest material vei găsi analiza partidei, care ți-ar putea fi de mare ajutor, dar și o variantă de pariere din care te poți inspira, așa că vezi mai jos despre ce este vorba.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Portugalia vs Croația

După cum era și normal de altfel, Portugalia este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, fiind cu siguranță o echipă mai puternică. De exemplu, Unibet, agenție online care se remarcă printr-un pachet de bun-venit extrem de atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 1.55 la victorie, în timp ce pentru un succes al croaților oferă o cotă de 6.25.

Cote pariuri Portugalia vs Croația
Cote pariuri Portugalia vs Croația

Portugalia, mare favorită la victorie

Vorbim de una dintre cele mai puternice naționale ale lumii, care, din punct de vedere al valorii, este mult peste nivelul adversarei sale, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca mare favorită la victorie în această înfruntare, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca și ei un rol foarte important.

Lusitanii au mai câștigat Nations League în trecut, în sezonul 2018/2019. Atunci, aceștia au câștigat o grupă cu Italia și Polonia, după care, în faza finală, au trecut de Elveția și Olanda, cucerind astfel doar al doilea trofeu din întreaga lor istorie.

Naționala Portugaliei vine după Campionatul European din Germania, acolo unde nu a impresionat. A câștigat fără prea multe bătăi de cap o grupă accesibilă, din care au mai făcut parte Cehia, Turcia și Georgia, trecând apoi cu mari emoții de Slovenia, câștigând la loviturile de departajare, pentru ca tot la penalty-uri să fie eliminată de Franța în faza sferturilor de finală.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Costa; Dalot, Dias, A. Silva, Mendes; Palhinha, Vitinha; B. Silva, Fernandes, Leao; Ronaldo

Poate produce Croația surpriza?

Este departe de nvielul din urmă cu câțiva ani, însă este în continuare o națională periculoasă, ce are resursele necesare pentru a pune mari probleme. E drept, în acest meci va avea o misiune extrem de complicată, urmând totuși să joace în deplasare, în fața unui adversar care, cel puțin pe hârtie, stă mai bine la multe capitole.

Croații au mai dat piept cu Portugalia în Nations League, în 2020, pierzând cu un categoric 4-1 în deplasare, dar și cu 2-3 pe teren propriu. De atunci, aceștia s-au mai duelat cu lusitanii o singură dată, într-un amical în care au reușit să se impună cu 1-2, în deplasare.

Naționala Croației vine după un parcurs dezamăgitor la EURO 2024, având în vedere faptul că nu a reușit să treacă de faza grupelor. Aceasta și-a început aventura în Germania cu un eșec categoric contra Spaniei, pierzând cu 3-0, urmând apoi două rezultate de egalitate, cu Albania și Italia.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Livakovic; Pongracic, Sutalo, Gvardiol, Sosa; Modric, L. Sucic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Ivanusec

Ponturi pariuri Portugalia vs Croația

După cum menționam, reprezentativa Portugaliei este mai valoroasă, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren. Noi ne așteptăm să facă tot posibilul pentru a începe cu dreptul în noua ediție de Nations League, de aceea vom miza pe un succes al său, într-o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Unibet.

Portugalia câștigă @ Cota 1.55

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite