Bolivia vs Venezuela – Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 05.09.2024

Bolivia vs Venezuela
Bolivia vs Venezuela (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Bolivia vs Venezuela este una programată să se joace în această seară, de la ora 23:00, contând pentru etapa a șaptea din cadrul preliminariilor sud-americane pentru Campionatului Mondial, urmând să se dispute pe “Estadio Municipal de El Alto”.

Analiza duelului dintre Bolivia vs Venezuela

În zilele ce vor urma ne așteaptă partide interesante atât din Nations League, cât și din preliminariile Campionatului Mondial, așa că ne vom focusa pe ele. În acest material avem analiza duelului dintre Bolivia vs Venezuela, dar și un pariu într-o cotă de 1.55 cu șanse bune de reușită, pe care l-am ales de la agenția de pariuri online Unibet, care vine cu un pachet de bun-venit foarte atractiv, pe care îl poți activa cu un click pe bannerul de mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Bolivia vs Venezuela

Conform cotelo oferite de casele de pariuri, reprezentativa Boliviei pornește cu prima șansă în această confruntare, primind o cotă de 1.85 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al venezuelenilor avem o cotă de 4.25 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Bolivia vs Venezuela
Cote pariuri Bolivia vs Venezuela

Bolivia este greu de învins pe teren propriu

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate. În ciuda acestui aspect însă, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, principalul său avantaj fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea un rol extrem de important.

Bolivienii au în palmares trei participări la Campionatul Mondial, ultima venind în urmă cu trei decenii, la ediția din 1994, din SUA. Aceștia au speranțe minime la calificarea la turneul din 2026, având în vedere faptul că au un parcurs slab în aceste preliminarii, fiind penultimii în clasament, cu doar trei puncte în șase etape.

Reprezentativa Boliviei traversează o formă dezastruoasă, având în vedere faptul că vine după șase înfrângeri consecutive, pierzând în duelurile amicale cu Mexic, Ecuador și Columbia, dar și în partidele cu SUA, Uruguay și Panama de la Copa America. În acest înterval a marcat doar două goluri, primind nu mai puțin de 17.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Viscarra; Cuellar, Haquin, Sagredo; Rocha, Cespedes, Villamil, Fernandez; Miguelito, Vaca; Algaranaz

Venezuela visează la Campionatul Mondial

După cum menționam, net superioară din punct de vedere al valorii, așa că putem spune că decizia bookmakerilor de a o da ca outsideră este una surprinzătoare, mai ales că are un parcurs mult mai bun decât adversara sa în această campanie de calificare.

Venezuelenii, care nu au participat niciodată la Campionatul Mondial, au mari speranțe că se vor califica la turneul din 2026, având în vedere faptul că până acum se descurcă de minune în aceste preliminarii. Se găsesc pe locul al patrulea al clasamentului, cu nouă puncte, până acum reușind două victorii și trei remize, suferind un singur eșec.

Reprezentativa Venezuelei a jucat la rândul său la Copa America, acolo unde a impresionat, câștigând o grupă cu Ecuador, Mexic și Jamaica, oprindu-se în cele din urmă în faza sferturilor de finală, pierzând cu naționala Canadei la loviturile de departajare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Romo; Aramburu, Ferraresi, Osorio, Navarro; Rincon, Martinez; Bello, Segovia, Machis; Rondon

Ponturi pariuri Bolivia vs Venezuela

În ciuda faptului că agențiile de pariuri o dau ca favorită pe Bolivia, noi nu vom merge pe mâna acesteia. Cum Venezuela este o echipă mai valoroasă, cu prestații mult mai bune în ultimul timp, ne așteptăm să facă o figură frumoasă. Nu este exclus să scoată chiar toate cele trei puncte, însă noi vom paria la siguranță, așa că vom miza pe faptul că va marca minim un gol.

Venezuela marchează @ Cota 1.55

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite