Real Madrid vs Real Betis – Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024

Real Madrid vs Real Betis - Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024
Real Madrid vs Real Betis (sursa foto – facebook.com)

Etapa a patra din cadrul campionatului spaniol se încheie cu un duel foarte interesant, și anume Real Madrid vs Real Betis, acesta fiind programat să se joace duminică seara, de la ora 22:30, urmând să se dispute pe “Estadio Santiago Bernabéu”.

Real Madrid vs Real Betis promite spectacol

Atunci când joacă Real Madrid nu putem decât să ne așteptăm la spectacol, mai ales când dă piept cu o formație precum Real Betis, care are resursele necesare pentru a crea serioase probleme. Noi am analizat această confruntare și am răsfoit și oferta agențiilor, așa că am extras un pronostic într-o cotă de 1.50, pe care l-am ales de la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Prezentare cote Real Madrid vs Real Betis

Această confruntare are o favorită certă, și anume Real Madrid, ceea ce nu surprinde deloc, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.30 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Real Betis oferă o cotă de 10.50.

Cote pariuri Real Madrid vs Real Betis
Cote pariuri Real Madrid vs Real Betis

Real Madrid vine după un meci modest

Real Madrid este cea mai bună echipă a planetei, dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar mai ales la performanțele obținute în ultimul an. Este mare favorită la titlu și în acest sezon, însă, după cum ne-a obișnuit, aceasta are pretenții mult mai mari, vizând câștigarea fiecărui trofeu pus în joc.

Madrilenii au început foarte bine în acest sezon, cu un succes în Supercupa Europei contra Atalantei, deținătoarea Europa League. S-au impus cu 2-0, într-un meci în care Mbappe, cel mai tare transfer al verii, a reușit să marcheze, dând semne că s-a adaptat rapid la noua sa echipă.

Ei bine, francezul nu a fost la fel de eficient și în campionat, având în vedere faptul că nu a avut nicio contribuție decisivă în trei partide. În acest interval, gruparea pregătită de Carlo Ancelotti a adunat cinci puncte, remizând cu Mallorca și Las Palmas în deplasare, câștigând cu Real Valladolid pe teren propriu la scor de neprezentare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy; Valverde, Tchouameni; Rodrygo, Guler, Vinicius; Mbappe

Real Betis traversează o perioadă bună

Este fără dubii una dintre cele mai importante echipe din La Liga, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din multe puncte de vedere, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Andaluzii au avut un parcurs decent în sezonul anterior, terminând pe treapta a șaptea a clasamentului. Așadar, s-au calificat în play-off-ul Conference League, unde au trecut lejer de modesta Kryvbas, urmând să joace în faza ligii cu Legia Varșovia, FC Copenhaga, Celje, Mlada Bolesval, Petrocub și HJK.

De menționat faptul că cei de la Real Betis sunt fără eșec în acest sezon, în cele patru partide reușind două victorii, ambele cu Kryvbas, dar și două egaluri, cu Girona și Deportivo Alaves, în urma acestor partide marcând șase goluri, încasând dpar unul singur.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Silva; Sabaly, Llorente, Natan, Perraud; Carvalho, Roca; Fornals, Ruibal, Ezzalzouli; Chimy

Pariem pe goluri la Real Madrid vs Real Betis

Gruparea madrilenă este favorită certă, fiind net superioară din toate punctele de vedere, iar cum aceasta joacă și pe teren propriu, ar trebui să obțină victoria fără probleme. Totuși, noi vom evita acest gen de pariu la Real Madrid vs Real Betis și ne vom îndrepta atenția spre varianta golurilor, bazându-ne pe faptul că se vor marca minim trei. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.50 la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.50

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite