Alaves vs Las Palmas – Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024

Alaves vs Las Palmas - Ponturi Pariuri La Liga 01.09.2024
Alaves vs Las Palmas (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Deportivo Alaves vs Las Palmas este una programată să se joace duminică seara, de la ora 18:00, aceasta contând pentru runda a patra din cadrul campionatului spaniol, urmând să se dispute pe “Estadio Mendizorrotza”.

Ponturi pariuri Alaves vs Las Palmas

La prima vedere, această partidă pare a fi una extrem de complicată, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși destul de riscante. Noi am analizat partida și ne-am îndreptat atenția asupra unui pronostic pe goluri, la o cotă mai mult decât decentă de 1.43. Vezi în continuarea acestui material despre ce este vorba!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Prezentare cote Alaves vs Las Palmas

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.95 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 4.25.

Cote pariuri Alaves vs Las Palmas
Cote pariuri Alaves vs Las Palmas

Alaves are un moral bun după ultima etapă

Judecând după informațiile oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot mai slab decât al adversarei sale, cel puțin din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept avantajată de faptul că va juca acasă, unde suporterii vor avea și ei un rol important.

“Glorioșii” au început cu stângul în noua ediție de campionat, având în vedere faptul că au clacat în prima etapă de La Liga. Aceștia au făcut deplasarea pe terenul celor de la Celta Vigo, acolo unde, în ciuda faptului că au condus cu 0-1, au pierdut cu 2-1.

Au urmat însă apoi două prestații bune, în urma cărora au obținut patru puncte, deși au dat piept cu echipe cu “pedigree” european. Mai întâi, aceștia au scos o remiză albă în duelul de pe teren propriu cu Real Betis, urmând apoi un succes cu 1-2 în deplasarea de la Real Sociedad, așa că au un moral bun înainte de această înfruntare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sivera; Tenaglia, Abqar, Sedlar, Sanchez; Blancos, Guevara; Vicente, Guridi, Conechny; Kike

Las Palmas, fără victorie în campionat

Într-adevăr, pe hârtie este peste nivelul adversarei sale, însă nu putem spune neapărat că este o echipă mai bună, mai ales dacă ne raportăm atât la parcursul din sezonul anterior, dar și la prestațiile din actuala stagiune, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca outsideră.

În ultima ediție de La Liga, gruparea vizitatoare a terminat sub adversara sa în clasament, pe locul al 16-lea, la șase puncte în spate. Nici în actuala stagiune nu a început deloc bine, având în vedere faptul că este fără victorie după trei etape, în urma cărora a obținut doar două puncte.

În prima rundă de campionat, cei de la Las Palmas au primit vizita celor de la Sevilla, cu care au terminat la egalitate, într-un spectaculos 2-2, urmând apoi un eșec în fieful celor de la Leganes, scor 2-1, pentru ca în ultima etapă să termine la egalitate cu Real Madrid, campioana en-titre, într-o partidă încheiată 1-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cillessen; Suarez, McKenna, Marmol, A Munoz; J Munoz, Rodriguez; Marvin, Moleiro, Sandro; McBurnie

Ce pariem la Alaves vs Las Palmas?

După cum menționam, această partidă este extrem de complicată, motiv pentru care nu vom risca cu pariurile pe soliști. Într-adevăr, Deportivo Alaves arată mai bine, beneficiind și de avantajul propriului teren, însă Las Palmas este capabilă să marcheze, așa cum a făcut-o în fiecare meci din acest sezon. Așadar, pentru duelul dintre Alaves vs Las Palmas vom alege un pariu pe goluri, minim două fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.43

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite