Bilet de weekend la pariuri. Cota 4.44 din 4 meciuri, 31.08.2024

Sursa fotografiei: Facebook oficial FC Barcelona

Ziua de sambata de aduce meciuri tari din toate campionatele importante care au inceput o data cu jumatatea lunii august, iar ca pariori avem o varietate mare in a ne alege pronosticurile pentru biletele de weekend. Ne am uitat peste oferta de astazi si am facut o selectie de 4 ponturi pariuri pe evenimente de top din campionatele Europei.

Noi suntem in forma maxima in aceasta perioada, in care am reusit sa bifam 11 bilete ale zilei castigatoare, ultimul bilet al zilei bifat fiind din calificarile pentru grupele Europa si Conference League.

MeciPronosticCota
FC Barcelona – Real ValladolidPeste 2.5 goluri in meci1.50
SS Lazio – AC Milan1X (sansa dubla)1.57
Bayer 04 Leverkusen – RB LeipzigPeste 2.5 goluri in meci1.47
Arsenal FC – Brighton & Hove AlbionBrighton & Hove Albion +3 Handicap1.31
Bilet de weekend la pariuri. Cota 4.44 din 4 meciuri, 31.08.2024

Bilet de weekend la pariuri – FC Barcelona – Real Valladolid – cota 1.50

Barcelona a inceput foarte bine noul sezon in LaLiga din Spania, acolo unde a bifat 3 victorii importante in fata celor de la Valencia, Bilbao si Vallecano, insa in toate au incasat cel putin un gol. De partea cealalta, Valladolid a pierdut o data in fata celor de la Real cu 3-0, dupa o repriza fara goluri, insa ocaziile au fost multe la poarta galacticilor.

Cred ca vom vedea un meci spectaculos, unde Barcelona e favorita la castigarea acestui meci, avand o cota la victorie de 1.26, in timp ce rivalii au o cota uriasa pentru o reusita, si anume 13, care este in continua crestere.

Bilet de weekend la pariuri – SS Lazio – AC Milan – cota 1.57 la Betano

Milan a bifat cateva achizitii importante in aceasta vara, unde a cumparat jucatori valorosi pe toate posturile. E vorba de fundasul lui Monaco, Fofana ( 20 mil euro), Pavlovic, fundasul central de la Leipzig, probabil cel mai viralizat jucator in aceasta perioada de transferuri, Emerson Royal de la Tottenham si cel din urma, atacantul de la Atletico Madrid, Alvaro Morata, sosit pe 13 milioane de euro.

Sursa foto: instagram.com Poza de prezentare la AC Milan a fundasului central Pavlovic Strahinja

Bilet de weekend la pariuri – Bayer 04 Leverkusen – RB Leipzig – cota 1.47 la Betano

Un alt duel incins din Bundesliga, intra campioana Leverkusen in sezonul 23/24 si Leipzig, echipa ca si-a cedat cel mai important jucator din defensiva pe Pavlovic Strahinja, pe o suma de 18 milioane de euro la AC Milan. Meciuri tari la tv sunt astazi de urmarit printre care si acest duel din Germania, care pare destul mai echilibrat fata de cotele actuale. Leipzig e favorita la castigarea jocului avand 1.75 la victorie, in continua scadere.

Leipzig a reusit sa bifeze o victoria, la fel ca si gazdele, in prima etapa din Bundesliga. Bochum a cedat cu doar 1-0 in fata echipei oaspete de astazi. Trupa lui Alonso a castigat cu greu la Gladbach dupa un meci incheiat cu 5 goluri. Ma astept la un meci tare cu multe ocazii de ambele porti.

Bilet de weekend la pariuri – Arsenal FC – Brighton & Hove Albion- cota 1.31 la Betano

Arsenal a inceput la fel ca in ultimele 2 sezoane de Premier League, impunandu-se in fata unor rivali precum Aston Villa si Wolves in primele 2 etape. La fel si rivala Brighton, care dupa plecarea lui De Zerbi, a ramas in continuare cu pofta mare de goluri si de meciuri spectaculoase.

Va amintim ca in prima etapa de Premier League din sezonul 24/25, Brighton s-a impus acasa la Everton cu scorul de 0-3, gazdele avand un om in minus. Ma astept ca oaspetii sa ii puna in dificultate pe tunari.

Bilet de weekend la pariuri – Cota 4.44 la Betano

Am selectat pentru astazi, in primul bilet de weekend plasat la Betano, 4 pronosticuri la evenimente din cele mai importante campionate. Asteptari de goluri putem avea la jocul Barcelonei, care a incasat cate un gol in primele 3 etape din noul sezon, iar Brighton poate fi un adversar inselator, la fel cum a fost sezonul trecut sub conducerea lui De Zerbi pe banca tehnica. De asemenea avem o cota buna la cel putin 3 goluri marcate in derbiul din Bundesliga dintre Leverkusen si Leipzig. Biletul de weekend plasat la Betano in cota 4.44 cu o miza de 80 de Ron si un castig potential de 355.55 lei.

PARIAZA BILETUL IN COTA 4.44 LA BETANO

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite