Biletul Zilei din Serie A 31.08.2024 – 3 evenimente pentru cota 4

Biletul Zilei din Serie A 31.08.2024 - 3 evenimente pentru cota 4
Biletul Zilei din Serie A 31.08.2024 (sursa foto – facebook.com)

Astăzi ne așteaptă câteva meciuri interesante în campionatul italian, așa că am decis să alcătuim Biletul Zilei din Serie A, pe care am inclus 3 evenimente și am obținut o cotă de 4. Am preluat cotele de la agenția de pariuri online Las Vegas, acolo unde ai ocazia să îți începi aventura cu un bonus gratuit de 50 RON. Tot ce trebuie să faci este să accesezi unul dintre bannerele din articol, să te înregistrezi cu un cont nou, să îl verifici, iar apoi te poți bucura de unul dintre cele mai bune bonusuri fără depunere pentru pariurile sportive.

MeciOraCotaPronostic
Bologna vs Empoli19:301.65Gazdele câștigă
Napoli vs Parma21:451.70Peste 2,5 goluri
Lazio vs AC Milan21:451.69Ambele marchează
Tabel Ponturi Biletul zilei din Serie A

Avem trei meciuri azi pe biletul zilei, pentru care veți găsi câte o avancronică separată pe site-ul nostru, în care veți avea mult mai multe informații. Noi ne bazăm pe o cotă de 4 pe Biletul Zilei din Serie A, care credem că are șanse foarte bune de reușită, însă, cu siguranță, este recomandat să treci recomandările noastre și prin filtrul tău. Așadar, vezi mai jos despre ce este vorba.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Biletul Zilei din Serie A 31.08.2024

Biletul Zilei din Serie A începe cu duelul dintre Bologna și Empoli, în care gruparea gazdă este mare favorită. Marea surpriză din sezonul anterior este fără îndoială mult mai valoroasă, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, așa că ar trebui să facă o figura frumoasă. E drept, nu a obținut decât un singur punct în primele două etape, din remiza cu Udinese, însă acum are o oportunitate foarte bună la victorie, primind vizita unul adversar mai mult decât accesibil.

Biletul Zilei din Serie A Napoli vs Parma, cota 4

Într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei le avem ca protagoniste pe Napoli și Parma. Campioana din urmă cu două sezoane este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, fiind mult mai valoroasă, având de partea sa și sprijinul fanilor. Totuși, adversara sa, venită din eșalonul secund, pare hotărâtă să ia campionatul italian prin surprindere, având deja două prestații bune contra unor formații solide, remizând cu Fiorentina în deplasare, câștigând apoi cu AC Milan pe teren propriu. Acest meci are toate premisele să fie unul cu multe reușite, de aceea vom paria în consecință pe Biletul Zilei din Serie A.

Dennis Man este unul dintre jucătorii momentului în acest start de campionat, având deja două goluri în cont, așa că nu este exclus ca românul să puncteze din nou. Ca o recomandare extra, puteți încerca un mic pariu pe un gol al jucătorului nostru, mai ales că primește o cotă foarte bună la Las Vegas.

Dennis Man marchează @ Cota 4.00

Biletul Zilei din Serie A

Ultimul meci de pe Biletul Zilei din Serie A și poate și cel mai atractiv, este cel dintre Lazio și AC Milan, acesta fiind unul extrem de complicat din punct de vedere al învingătoarei, însă care promite spectacol. Plusul de valoare este fără îndoială la milanezi, însă care au început destul de rău în sezonul actual, remizând acasă cu Torino, scor 2-2, pierzând apoi cu Parma în deplasare, scor 2-1. De partea cealaltă, Lazio a debutat cu victorie în noua stagiune, în prima rundă câștigând cu 3-1 în duelul de pe teren propriu cu nou-promovata Venezia, clacând însă apoi în fieful celor de la Udinese, pierzând cu 2-1.

Rămâne de văzut cine se va impune, meciul fiind deschis oricărui rezultat, însă cum ambele formații au marcat și au și primit gol în cele două runde de campionat de până acum, avem toate motivele să credem că vom asista la un duel cu reușite la ambele porți.

Biletul Zilei din Serie A, cota 4 din 3 evenimente

Așadar, am inclus pe biletul nostru trei evenimente, iar dacă nu avem parte de surprize, am putea încasa un profit frumos astăzi. Evident, poți adapta biletul după bunul plac, iar de asemenea, poți include și alte evenimente, însă cu siguranță te poți inspira din recomandările noastre. Dacă vrei și alte recomandări, atunci ai putea arunca un ochi pe site-ul nostru pentru mai multe ponturi fotbal azi.

Biletul Zilei din Serie A
Biletul Zilei din Serie A
PLASEAZĂ BILETUL ZILEI DIN SERIE A CU 50 RON GRATIS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite