Leganes vs Mallorca – Ponturi Pariuri La Liga 31.08.2024

Leganes vs Mallorca - Ponturi Pariuri La Liga 31.08.2024
Leganes vs Mallorca (sursa foto – facebook.com)

Etapa a patra din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Leganes vs Mallorca, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 22:30, urmând să se dispute pe “Estadio Municipal de Butarque”, unde ne așteptăm ca echilibrul să fie cuvântul de ordine.

Leganes vs Mallorca, meci extrem de echilibrat

Duelul dintre Leganes vs Mallorca este unul dintre cele mai complicate din cadrul etapei a patra din La Liga, fiind deschis oricărui rezultat, motiv pentru care am evitat pariurile pe soliști. Totuși, noi am scos un pronostic pentru această înfruntare, așa că am mers pe o cotă decentă de 1.41, care poate fi inclusă lejer pe Biletul Zilei din fotbal sau chiar și pe Cota 2.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Leganes vs Mallorca în viziunea caselor de pariuri

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă este ușor favorită în această confruntare, primind o cotă de 2.60 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al grupării vizitatoare avem o cotă de 3.20 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Leganes vs Mallorca
Cote pariuri Leganes vs Mallorca

Start surprinzător de bun pentru Leganes în La Liga

Într-adevăr, este sub nivelul adversarei sale, atât din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, însă, cu toate acestea, bookmakerii au ales să o dea ca favorită în acest duel. Aceștia țin cont atât de faptul că beneficiază de avantajul propriului teren, cât și de prestațiile bune oferite în acest început de sezon.

În stagiunea anterioară, micuța echipa a evoluat în Segunda Division, acolo unde s-a descurcat de minune, reușind să termine prima în clasament, scăpând astfel de baraj, promovând direct, revenind în la Liga după o pauză de patru sezoane.

După cum menționam, cei de la Leganes au evoluții bune în acest început de campionat, reușind să obțină cinci puncte după cele trei etape disputate până acum. Aceștia au remizat cu Osasuna și Real Valladolid, de fiecare dată în deplasare, câștigând duelul de pe teren propriu cu Las Palmas.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Soriano – Rosier, Saenz, Gonzalez, Hernandez – Brasanac, Neyou, Cisse – Cruz, Oscar, De la Fuente

Mallorca este fără victorie în campionat

Conform site-urilor de specialitate, are la dispoziție un lot mult mai valoros decât al adversarei sale, iar de asemenea, putem spune că are și un plus de experiență, jucând totuși de patru sezoane la nivelul primei divizii, însă este văzută ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare.

Gruparea vizitatoare nu a impresionat deloc în ultima ediție de La Liga, terminând în a doua jumătate a clasamentului, pe un modest loc 15. Aceștia au adunat 40 de puncte pe parcursul celor 38 de runde de campionat, încheind astfel la șapte lungimi de zona retrogradării.

Cei de la Mallorca, spre deosebire de adversarii lor, nu se pot lăuda cu prestații grozave în acest start de sezon, reușind să câștige doar două din cele nouă puncte puse la bătaie. Pe teren propriu, aceștia au remizat cu Real Madrid și Sevilla, pierzând însă în deplasare cu Osasuna.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Roman – Maffeo, Valjent, Raillo, Mojica – Costa, Mascarell, Darder – Asano, Rodriguez, Muriqi

Ce pariem la Leganes vs Mallorca?

Această confruntare este una extrem de echilibrată, de aceea vom paria în consecință. Protagoniste în acest meci vor fi două echipe care nu impresionează în atac, fiind mai degrabă concentrate pe faza defensivă, de aceea avem motive să credem că vom avea parte de un duel cu puține reușite. Așadar, noi vom recomanda un pariu pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cotă de 1.41 oferită de Unibet.

Sub 2,5 goluri @ Cota 1.41

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite