Stuttgart vs Mainz – Ponturi pariuri Bundesliga 31.08.2024

Stuttgart vs Mainz - Ponturi pariuri Bundesliga 31.08.2024
Stuttgart vs Mainz – Ponturi pariuri Bundesliga 31.08.2024 – Sursa foto: Facebook

Vicecampioana en-titre Stuttgart va primi vizita celor de la Mainz, intr-o partida din cadrul rundei secunde a Bundesligii, ce va avea loc sambata, 31 august 2024, de la ora 16:30, pe “MHPArena”. Partida va putea fi vazuta si la TV pe Prima Sport 1.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Svabii s-au impus in ultimele 3 intalniri directe!

“Die roten” si-au obtinut si ei prezenta in turul 2 din Cupa Germaniei, asta dupa ce in urma cu 4 zile au castigat fara drept de apel in fata divizionarei secunde Munster, pe care au spulberat-o cu un categoric, 0-5, semn ca vicecampioana Germaniei a ramas la fel de productiva pe plan ofensiv.

Am semnat un nou gol in contul noului om de atac al svabilor, Ermedin Demirovic, care a venit in aceasta vara de la FC Augsburg in schimbul a 21 de milioane de euro, si are misiunea de il inlocui pe golgheterul din ultimele doua sezoane plecat intre timp la Dortmund, Serhou Guirassy.

Rezultatul din prima etapa a fost unul negativ pentru ei, intorcandu-se invinsi de pe “Europa-Park Stadion”, acolo unde elevii lui Sebastian Hoeness, au pierdut cu 3-1 duelul cu Freiburg. O infrangere meritata, avand in vedere ca in partea a doua nu s-au ridicat la nivelul partidei.

  • Echipa probabila: Nubel; Stenzel, Chase, Chabot, Mittelstadt; Millot, Stiller; Leweling, Undav, Fuhrich; Demirovic

Cote pariuri Betano – Stuttgart vs Mainz

Stuttgart vs Mainz - Ponturi pariuri Bundesliga 31.08.2024

Svabii s-au impus in ultimele 3 intalniri directe, iar astazi sunt cotati cu 1.65 de catre agentiile de pariuri online. Pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori astazi primim o cota destul de buna, de 1.62.

Mainz neinvinsa din martie!

Trupa pregatita de Bo Henriksen vine dupa o remiza pe teren propriu in compania celor de la Union Berlin. Un rezultat echitabil chiar daca cu siguranta si-ar fi dorit cele 3 puncte mai ales ca au fost primi care au schimbat tabela de marcaj prin Nadiem Amiri.

Pana la urma este un rezultat bun ce le-a prelungit seria de invincibilitate la 11 meciuri consecutive Ultima lor infrangere dateaza din primavara, de pe 9 martie mai exact, atunci cand Bayern le provocau un esec pe care nu il vor uita prea curand, scor 8-1.

Primul meci stagional l-au jucat chiar in deplasare, si putem spune ca a fost unul cu succes pentru “die nullfunfer” chiar daca au avut nevoie de extra time pentru a ii invinge cu 1-3 pe cei de la Wehen, si sa obtina astfel prezenta in turul 2 din DFB Pokal.

  • Echipa probabila: Zentner; Kohr, Bell, Hanche-Olsen; Caci, Sano, Amiri, Mwene; Onisiwo, Lee, Burkardt

Ponturi pariuri Stuttgart vs Mainz

Stuttgart vs Mainz. Formatia gazda nu are un inceput tocmai excelent de sezon, insa consider ca au in continuare atuurile necesare de face o figura frumoasa si in aceasta editie de campionat, si instinctul imi spune ca astazi vor obtine si prima victorie, in fata unui adversar pe care l-au invins destul de des in ultima vreme.

Pauza sau Final @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite