Biletul Zilei Azi 29.08.2024 – Calificari Europa si Conference League

Biletul Zilei Azi 29.08.2024 – Sursa foto: Eurosport

Biletul Zilei Azi 29.08.2024 vine din ultima runda de calificare in grupele Europa si Conference League, fiind in cota de 2.09, bilet pariat la Betano. Va reamintesc faptul ca am bifat 10 bilete ale zilei la rand castigatoare si speram sa continuam in acelasi ritm in cadrul comunitatii noastre de pariori.

MeciPronosticCota
Pafos – CFR Cluj1X (sansa dubla)1.32
Elfsborg – MoldeSub 4.5 goluri1.21
FCSB – LASK LinzSub 0.5 cartonase1.31

Desi sunt multe dueluri interesante in aceasta seara, atat in Europa, cat si in Conference League, ne axam doar pe cele 3 meciuri prezentate mai sus in tabel. Bineinteles, nu puteam evita in meciurile de azi sa nu oferim cel putin un pronostic la meciurile echipelor romanesti: FCSB si CFR Cluj.

Biletul Zilei Azi 29.08.2024: Pariuri Pafos vs CFR – cota 1.32

Pafos vs CFR se anunta un duel tare astazi. Pafos primeste vizita CFR ului in al doua mansa a ultimei runde de calificare in Europa Conference League. Desi trupa lui Dan Petrescu s-a impus in prima mansa, acesta a anuntat ca are ceva probleme de lot, iar unii jucatori nu vor face deplasarea. Este vorba de Graovac, fundas central, accidentat, Virgiliu Postolachi si Matei Ilie. Pe lista se mai adauga si Ciprian Deac, jucator eliminat in meciul tur.

Pafos, este o echipa solida, care a avut posesia in Gruia si a avut cele mai multe faze fixe si suturi spre poarta. Consider ca Pafos nu va ceda pe teren propriu in fata CFR-ului.

Biletul Zilei Azi 29.08.2024: Pariuri Elfsborg – Molde – cota 1.21

Astazi de la ora 20.00 vom avea parte de un duel intre doua echipe din tarile nordice. Este vorba de Elfsborg ( Suedia) si Molde (Norvegia) in a doua mansa a ultimei runde de calificare in grupele Europa League.

Elfsborg – Molde se anunta un duel intre doua echipe din tarile nordice. In prima mansa, Elfsborg s-a impus cu 1-0, fiind intr-o forma excelenta. In ultimele 7 meciuri in toate competitiile, Elfsborg a bifat 5 victorii si 2 rezultate de egalitate. E prima data in istorie confruntarilor directe, cand Elfsborg se impune in fata celor de la Molde. Consider ca si acest duel va fi unul foarte echilibrat, unde gazdele au de aparat rezultatul excelent din tur.

Biletul Zilei Azi 29.08.2024: Pariuri FCSB – LASK Linz – cota 1.31

FCSB și LASK Linz se întâlnesc astazi, de la ora 21:30, in returul play-off-ului Europa League, pe stadionul din Ghencea. Amintim ca cele 2 formatii au remizat in Austria, scor 1-1, spre surprinderea tuturor.

Sursa foto: as.ro Hermannstadt vs FCSB

FCSB se bate cot la cot cu Gloria Buzau pentru ultima pozitie din SuperLiga – Romania, cu doar 5 puncte adunate in 6 etape disputate pana in momentul actual. Ros-albastrii vin dupa o infrangere la 0 in deplasare la Hermannstadt. Asta arata lipsa de concentrare pe campionat in momentul de fata pentru campioana Romaniei. Consider ca vor aborda meciul in maniera de a obtine o calificare mult sperata in grupele Europa League.Biletul Zilei Azi 29.08.2024: Pariuri FCSB – LASK Linz – cota 1.31

Biletul Zilei Azi 29.08.2024 Cota 2.09

FCSB porneste favorita in cursa pentru accederea in grupele Europa League, iar egalul din Austria ii avatanjeaza considerabil. Lupta se va da in Ghencea, in fata miilor de suporteri infocati, unde trupa lui Elias Charalambous nu are voie sa faca pasi gresiti, avand in vedere ca au pus rezultatele din Superliga pe plan secund.

Ce parere aveti despre biletul zilei? Credeti ca vom avea o echipa romaneasca in grupele Europa sau Conference League? CFR e cotata cu prima sansa de a obtine o calificare, insa are absente importante pentru acest joc.

Pariaza acum Biletul Zilei la Betano

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite