Kenin vs Pegula – Ponturi Pariuri US Open

Kenin vs Pegula - Ponturi Pariuri US Open
Kenin vs Pegula (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Kenin vs Pegula este unul 100% american, acesta contând pentru runda a doua din cadrul acestei ediții de US Open, fiind programat să se joace în această seară, nu înainte de ora 21:30.

Ponturi pariuri Kenin vs Pegula

Cele două jucătoare s-au întâlnit de cinci ori de-a lungul anilor, iar patru dintre aceste înfruntări s-au decis în trei seturi. Așadar, avem motive să credem că vom avea parte de un duel pe cinste și de această dată, așa că am pariat în consecință. Noi am ales un pronostic într-o cotă de 1.66 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Kenin vs Pegula

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, Jessica Pegula pornește ca mare favorită la accederea în turul al treilea de la US Open, primind o cotă de 1.14 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al Sofiei Kenin avem o cotă de 6.00 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Kenin vs Pegula
Cote pariuri Kenin vs Pegula

SUA, sigură de o reprezentantă în șaisprezecimi

Nu am putea spune că este o jucătoare rea, cel puțin dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta de-a lungul carierei, însă este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au decis să o dea ca outsideră în această confruntare.

Aflată pe un modest loc 54 în clasamentul WTA, aceasta are în palmares cinci titluri, iar interesant este faptul că unul dintre acestea a venit într-un turneu de Grand Slam. În 2020, cel mai bun an al său, în care a atins și locul 4 mondial, aceasta juca finala la Australian Open, unde o învingea pe Garbine Muguruza, pierzând apoi în ultimul act de la Roland Garros cu Iga Swiatek.

În primul tur al acestei ediții de US Open, Sofia Kenin a avut-o ca adversară pe Emma Răducanu, câștigătoare aici în 2021, cu care a avut o misiune extrem de complicată. S-a impus în set decisiv, după mai bine de două ore de joc, bifând astfel doar al treilea succes în ultimele trei luni.

Kenin vs Pegula, episodul cu numărul 6

Pe total, putem spune că Jessica Pegula este o jucătoare mai bună, nu neapărat din punct de vedere al performanțelor, ci al constanței. În prezent stă mult mai bine decât adversara sa în clasamentul mondial, ocupând locul al șaselea, ceea ce înseamnă că a și avut realizări mai bune decât aceasta în ultimul an.

Cu șase titluri în palmares, aceasta nu a triumfat niciodată la un turneu de Grand Slam. Ba mai mult, nu a depășit niciodată faza sferturilor de finală, pe care a atins-o la toate cele patru turnee, de trei ori la Australian Open și câte o dată la Wimbledon, Roland Garros și US Open.

Jessica Pegula este într-o formă mult mai bună decât adversara sa, având în vedere faptul că nu a pierdut decât un singur meci din ultimele 11. Aceasta a triumfat la Toronto, în timp ce la Cincinnati a atins ultimul act, iar la US Open a început perfect, cu un succes în minimum de seturi cu Shelby Rogers.

Așteptăm spectacol la Kenin vs Pegula

Jessica Pegula a câștigat primele trei dueluri directe cu Sofia Kenin, pierzându-le apoi pe următoarele două. În mod normal, dacă ținem cont de formă, aceasta ar trebui să se impună în acest meci, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece credem că adversara sa va avea un cuvânt de spus. Așadar, alegem un pariu pe varianta “peste 18,5 game-uri”, la o cotă de 1.66 oferită de Unibet.

Peste 18,5 game-uri @ Cota 1.66

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite