Girona vs Osasuna – Ponturi Pariuri La Liga 29.08.2024

Girona vs Osasuna - Ponturi Pariuri La Liga 29.08.2024
Girona vs Osasuna (sursa foto – facebook.com)

Runda a treia din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Girona vs Osasuna, acesta fiind programat să se joace joi seara, de la ora 20:00. Putem viziona acest meci de fotbal la TV, fiind transmis de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Ponturi pariuri Girona vs Osasuna

După ce am făcut o analiză a duelului dintre Girona vs Osasuna am ales un pronostic într-o cotă de 1.73, pe care am selectat-o de la Unibet. Poate vă întrebați de ce am ales această agenție de pariuri online. Ei bine, pentru că aici avem la dispoziție unul dintre cele mai bune pachete de bun-venit din România, care include nu mai puțin de trei bonusuri atractive. Dacă vrei mai multe detalii în legătură cu oferta, accesează acest material.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Girona vs Osasuna

După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Girona, fiind ce-i drept o echipă mult mai valoroasă. De exemplu, cei de la agenția online Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.73 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Osasuna oferă o cotă de 4.75.

Cote pariuri Girona vs Osasuna
Cote pariuri Girona vs Osasuna

Girona a început rău în noul sezon

Girona este superioară adversarei sale din punct de vedere al valorii, așa cum ne indică site-ul de specialitate Transfermarkt, astfel că bookmakerii au motive să o dea ca favorită în acest sezon, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, unde în sezonul anterior nu a pierdut decât de două ori.

Catalanii au impresionat în ultima ediție de La Liga, având în vedere faptul că au terminat în partea de sus a clasamentului, pe locul al treilea, fiind depășiți doar de Real Madrid și Barcelona. Așadar, aceștia s-au calificat în premieră în Champions League, acolo unde au fost repartizați în ultima urnă la tragerea la sorți a programului.

Cei de la Girona au parte de un start de campionat modest, având în vedere faptul că nu au obținut decât un singur punct după două etape. Mai întâi, aceștia au terminat la egalitate cu Real Betis în deplasare, scor 1-1, pierzând apoi la scor de neprezentare în fieful celor de la Atletico Madrid.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga – Gutierrez, Blind, Lopez, Martinez – Herrera, Romeu, Martin – Portu, Stuani, Miovski

Osasuna este neînvinsă după două etape

Este o echipă decentă, care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin foarte greu.

Echipa din Pamplona nu a impresionat în stagiunea precedentă, însă, ce-i drept, nici nu a avut așteptări prea mari. Aceasta a terminat în zona mediană a clasamentului din La Liga, pe locul al 11-lea, cu 45 de puncte acumulate de-a lungul celor 38 de etape disputate.

Cei de la Osasuna au început mai bine decât adversarii lor în actuala ediție de campionat, însă au jucat ambele partide pe teren propriu și au dat piept cu adversari mult mai accesibili. Mai întâi, aceștia au remizat cu Leganes, scor 1-1, impunându-se apoi la scor minim cu Mallorca.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Herrera – Cruz, Herrando, Catena, Areso – Torro, Ibanez – Zaragoza, Oroz, Gomez – Budimir

Ce pariem la Girona vs Osasuna?

La prima vedere, dacă ținem cont de forma celor de la Girona, am putea spune că trebuie să evităm să mergem pe mâna lor. Ei bine, noi mizăm pe un succes al acestora cu mare încredere, având în vedere faptul că sunt la primul joc pe teren propriu, iar adversara este una accesibilă. Așadar, pariem pe gazde, la o cotă mai mult decât decentă de 1.73 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.73

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite