Zrinjski vs Guimaraes – Ponturi Pariuri Conference League

Zrinjski vs Guimaraes - Ponturi Pariuri Conference League
Zrinjski vs Guimaraes (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Zrinjski vs Guimaraes este una ce contează pentru manșa retur din cadrul play-off-ului Conference League, aceasta fiind programată să se joace joi seara, de la ora 21:00, urmând să se dispute în Bosnia și Herțegovina, pe “Stadion pod Bijelim Brijegom”.

Ponturi pariuri Zrinjski vs Guimaraes

Pentru confruntarea dintre Zrinjski vs Guimaraes am ales o variantă de pariere în cota 1.68, bazată pe goluri. Noi am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care își întâmpină clienții noi cu un pachet de bun-venit extrem de atractiv, care include trei bonusuri: 100% Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite (150 Cash) + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Zrinjski vs Guimaraes

Cei de la Guimaraes sunt cotați cu prima șansă la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept mai puternici. De exemplu, cei de la Unibet le atribuie acestora o cotă de 2.15 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Zrinjski Mostar oferă o cotă de 3.10.

Cote pariuri Zrinjski vs Guimaraes
Cote pariuri Zrinjski vs Guimaraes

Zrinjski este ca și eliminată din cupele europene

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la victorie, ceea ce era și normal de altfel, urmând să dea piept cu o adversară mai valoroasă, mai experimentată, ce evoluează de asemenea și într-un campionat mult mai puternic.

Gazdele acestei înfruntări au ajuns cu mari emoții până în play-off-ul Conference League, aceștia începând încă din turul al doilea preliminar. Au trecut mai întâi de Bravo, cu care au pierdut acasă, dar au câștigat în deplasare, urmând apoi dubla cu Botev Plovdiv, cu care de asemenea a clacat în tur, impunându-se la retur.

Cel mai probabil, cei de la Zrinjski Mostar nu vor reuși să repete performanța din sezonul precedent, când se calificau în grupele Conference League, având în vedere faptul că în prima manșă a dublei cu Guimaraes au pierdut cu un categoric 3-0 în deplasare, având nevoie de o minune pentru a întoarce soarta calificării.

Guimaraes la un pas de debutul în Conference League

Cu un lot de cinci ori mai valoros, cel puțin dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate, era de așteptat ca cei de la Guimaraes să pornească cu prima șansă în această înfruntare, demonstrând în tur că sunt mult mai puternici, dar și mult mai experimentați.

Lusitanii au în palmares patru participări în grupele cupelor europene, jucând de fiecare dată în Europa League, ultima dată în sezonul 2019/2020. Aceștia sunt foarte aproape de a-și face debutul în Conference League, după ce în tur au obținut un succes confortabil.

Cei de la Vitoria Guimaraes au început în sezonul actual cu șapte victorii consecutive, impunându-se cu Floriana, FC Zurich și Zrinjski Mostar în Conference League, dar și cu Arouca și Estoril în campionat, în duelurile cu acestea marcând 15 goluri, fără să primească vreunul. Vin totuși după un eșec, primul al sezonului, pierzând la scor minim în fieful modestei AVS.

Ce pariem la Zrinjski vs Guimaraes?

După cum menționam, portughezii sunt net superiori la toate capitolele, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv. Totuși, în urma rezultatului din tur, nu este exclus să apară relaxarea în jocul acestora, de care gazdele ar putea profita. Noi anticipăm un duel pe cinste, așa că pariul nostru la Zrinjski vs Guimaraes este “ambele marchează”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.68 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ambele marchează @ Cota 1.68

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite