West Ham vs Manchester City – Pariuri Speciale

West Ham vs Manchester City – Pariuri Speciale / sursă foto Facebook.com

West Ham vs Manchester City este duelul care pune capăt acțiunii sâmbătă în Premier League. Meciul din capitală este programat pe data de 31 august 2024, de la ora 19:30 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2.

Dacă este weekend și joacă trupa lui Pep Guardiola, atunci știți că vă pregătesc deja cele mai tari pariuri speciale! Oferta celor de la Betano este una generoasă, iar City nu este genul de echipă pe care să jucam pariuri pe soliste. În primul rând, cotele sunt destul de mici. În al doilea rând, cetățenii oferă spectacol mai mereu și este păcat să nu profităm de piețele de pariuri speciale.

Tocmai de aceea vom plasa câteva pariuri speciale la West Ham vs Manchester City. Nu uita, pe site-ul nostru ai la dispoziție în fiecare weekend cele mai tari bonusuri fără depunere, cu care poți miza pe Premier League și nu numai!

✅ Mai mult decât atât, la Betano te așteaptă un BONUS de 500 RON, imediat după înregistrare. APASĂ AICI si deschide un cont nou, finalizează procesul de verificare KYC iar apoi efectuează o primă depunere! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

City marchează pe bandă rulantă

Manchester City a disputat 3 partide oficiale în noul sezon, în care a marcat deja de 7 ori. Pe 10 august, trupa lui Pep Guardiola a învins-o pe Manchester United în Supercupa Angliei – după un 1-1 în timpul regulamentar. Apoi, cetățenii s-au deplasat pe Stamford Bridge, acolo unde au luat toate cele 3 puncte din meciul cu Chelsea. Erling Haaland în minutul 18 și Mateo Kovacic în minutul 84 au adus succesul în capitală.

Weekend-ul trecut, City a primit vizita nou promovatei Ipswich. Fanii veniți pe Etihad Stadium au avut mari emoții, după reușita surprinzătoare a lui Szomodics din minutul 7. Totuși, golul a părut doar că i-a enervat pe jucătorii echipei gazdă – care până în minutul 16 au marcat de 3 ori!

Erling Haaland a egalat din penalty în minutul 12, Kevin De Bruyne a făcut 2-1 în minutul 14, iar Haaland a dus scorul la 3-1 în minutul 16. După pauză, norvegianul și-a trecut în cont hattrick-ul, punctând în minutul 88.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Gvardiol, Dias, Akanji – Kovacic, Stones – Doku, De Bruyne, Silva, Savinho – Haaland

Norvegianul O. Bobb si ibericul Rodri au în continuare probleme medicale și nu vor putea evolua astăzi.

De partea cealaltă, West Ham a reușit să obțină 3 puncte în primele 2 etape, fără să arate prea mult fotbal. În runda inaugurală a noului sezon de Premier League, ”ciocănarii” au cedat cu scorul de 1-2 pe teren propriu, în compania celor de la Aston Villa.

Apoi, londonezii au evoluat pe terenul celor de la Palace, acolo unde au fost dominați categoric în prima repriză. După pauză însă, Soucek și Bowen au finalizat două contraatacuri ca la carte, ce au surprins defensiva gazdelor.

  • Echipă probabilă West Ham: Areola – Coufal, Mavropanos, Kilman; Emerson – Rodriguez – Bowen, Soucek, Paqueta, Kudus – Antonio

Ce pariuri speciale plasăm în West Ham vs Manchester City?

În mod normal, Manchester City se va impune astăzi. Totuși, echipa ar putea avea ceva probleme – în fața unei ofensive mult peste ceea ce a prezentat Ipswich. Cetățenii au fost aproape de a încasa gol și de la Chelsea, iar United a modificat tabela de marcaj.

Tocmai de aceea, primul pariu special recomandat la West Ham vs Manchester City este ”gol marcat în ambele reprize”, la o cotă de 1.50.

gol marcat în ambele reprize

Tot din oferta Betano, am mai selectat trei pronosticuri speciale, pe care le putem include chiar pe Biletul Zilei de astăzi:

  • se deschide scorul cu șut @ 1.43
  • Manchester City marchează în ambele reprize @ 1.95
  • Manchester City deschide scorul și câștigă @ 1.60

Ce părere ai despre aceste recomandări la West Ham vs Manchester City?

500 RON BONUS CHIAR ACUM!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite