Ponturi Oțelul Galați vs Sepsi – începe runda a 8-a din Superliga

Oțelul Galați vs Sepsi – începe runda a 8-a din Superliga / sursă foto Facebook.com

Oțelul Galați vs Sepsi reprezintă duelul care dă startul acțiunii în etapa a 8-a de Superliga. Cele două formații urmează să se întâlnească pe 30 august, de la ora 21:00, în direct pe canalele Digi Sport & Prima Sport.

Casele de pariuri online din România anticipează o partidă echilibrată la Galați. Betano le oferă moldovenilor o cotă pariuri de 2.40 pentru a se impune, în timp ce succesul oaspeților este cotat cu 3.30. Un eventual rezultat de egalitate le aduce pariorilor o cotă la pariuri de 3.05.

100% BONUS la depunere 500 RON

Forme diametral opuse pentru cele două formații

Oțelul Galați a încheiat etapa a 6-a pe o poziție de play-off, iar trupa lui Dorinel Munteanu pare să arate din ce în ce mai bine. Au trecut 6 runde, iar gruparea din Moldova încă nu a cunoscut gustul înfrângerii. Sezonul a fost început de gălățeni cu un succes la limită pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 3-2.

A urmat o remiză albă acasă cu fosta campioană Farul Constanța și două victorii la 0 cu FCSB și Hermannstadt. Pe terenul celor de la UTA Arad, Oțelul Galați a remizat cu scorul de 1-1. În weekend, gazdele de astăzi s-au deplasat pe Ilie Oană, acolo unde au întâlnit-o pe Petrolul Ploiești.

A fost o partidă echilibrată, în care Oțelul Galați a șutat de 4 ori pe spațiul porții adverse, însă fără sucecs. Cele două formații nu au modificat tabela de marcaj, astfel că punctele au fost împărțite.

  • Echipă probabilă Oțelul Galați: Popescu – Maftei, Cisse, Stefanovic, Tomasevic – Cisotti, Zivulic, Lameira – Frederic, Juric, Djuric

APASĂ AICI si deschide un cont nou la Betano, dacă vrei să încasezi un BONUS în valoare de 500 RON la Betano. Imediat după înregistrare, asigură-te că ai finalizat procesul de verificare KYC și efectuează o primă depunere. ✅

De partea cealaltă, Sepsi a avut un start excelent de sezon, cu victorii în fața celor de la Poli Iași și Gloria Buzău. Apoi, gruparea alb-roșie a terminat la egalitate cu Dinamo și Rapid București – iar suporterii se așteptau din nou ca favoriții lor să lupte pentru play-off.

A urmat însă o serie de 3 înfrângeri, care cu siguranță a afectat moralul jucătorilor. Pe 11 august, Sepsi Sf. Gheorghe a cedat acasă contra Universității Craiova – scor 1-2. Apoi, oaspeții din această seară au pierdut la scor de neprezentare în fieful Universității Cluj.

Runda trecută, Sepsi a primit vizita celor de la Unirea Slobozia. A fost o noua evoluție slabă, confirmată de golul primit în minutul 78 – de la Pospelov. Pe final nu doar ca Sepsi nu a găsit calea către gol, ci a rămas și în inferioritate numerică. Ninaj a fost eliminat în minutul 84 și astăzi este suspendat.

  • Echipă probabilă Sepsi: Niczuly – Ștefan, Kecskes, Ciobotariu, Otelită – Siger, Alimi, Varga – Neskovic, Coman, Debeljuh

Ce pariem în Oțelul Galați vs Sepsi?

Oțelul Galați vs Sepsi a produs spectacol în 2023, atunci când cele două formații s-au întâlnit de două ori. La Sf. Gheorghe se înregistra o remiză cu scorul de 1-1, iar Sepsi se impunea în deplasare cu scorul de 3-2.

De această dată mă aștept să vad o partidă mai dezechilibrată decât o arată cotele. Oțelul este pe o pantă ascendentă, iar pentru trupa lui Dorinel Munteanu știm cât este de important moralul. De asemenea, echipa va evolua pe teren propriu – acolo unde are parte de o susținere destul de mare.

Sepsi în schimb pare că plutește în derivă momentan și nimic nu merge pentru gruparea alb-roșie. Mai ales în deplasare, nu cred ca trupa din Sf. Gheorghe poate obține ceva. Mergem pe pronosticul ”DNB1” pentru un plus de siguranță. Tu ce alte ponturi pariuri Superliga vei plasa astăzi, pe lângă recomandarea de la Oțelul Galați vs Sepsi?

DNB1 (Draw no Bet 1) @ 1.70
ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite