Parma vs AC Milan – Ponturi Pariuri Serie A

Parma vs AC Milan - Ponturi Pariuri Serie A
Parma vs AC Milan (sursa foto – facebook.com)

Runda a doua din cadrul campionatului italian propune câteva partide interesante în acest weekend, iar Parma vs AC Milan este unul dintre cele mai tari meciuri de azi. Acesta este programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 19:30, urmând să se desfășoare pe “Stadio Ennio Tardini”.

Cote pariuri Parma vs AC Milan

Cote pariuri Parma vs AC Milan
Cote pariuri Parma vs AC Milan

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea milaneză pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. De exemplu, cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.72 la victorie, în timp ce pentru un succes al adversarei sale oferă o cotă de 4.70.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Dennis Man a strălucit la revenirea în Serie A

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, având în vedere faptul că va da piept cu o adversară mult mai puternică, mai experimentată, ce are de asemenea și pretenții mult mai mari în actuala stagiune.

Gruparea gazdă a jucat în sezonul anterior în divizia a doua a fotbalului italian, acolo unde s-a descurcat de minune, terminând prima în clasament, evitând astfel emoțiile barajului, promovând direct, revenind în Serie A după două sezoane în Serie B.

Cei de la Parma nu au început deloc rău în actuala ediție de campionat, în prima etapă dând piept pe teren propriu cu Fiorentina, finalista ultimelor două ediții de Conference League, formație care în sezonul precedent a terminat pe locul al optulea. Trupa lui Fabio Pecchia a deschis scorul în minutul 22, după o execuție plasată a lui Dennis Man, însă nu a reușit să păstreze avantajul, pirimind gol în minutul 75, astfel că a obținut doar un singur punct.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Suzuki; Coulibaly, Del Prato, Circati, Valeri; Bernabe, Estevez; Man, Sohm, Mihaila; Bonny

AC Milan nu a început grozav în noul sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe ale fotbalului italian, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să emită pretenții uriașe, cum este cazul și în actuala stagiune de altfel, aceasta având ca obiectiv câștigarea titlului, deși misiunea va fi una extrem de complicată.

Gruparea milaneză a avut un parcurs decent în ultima ediție de Serie A. Aceasta nu a amenințat la titlu, însă a terminat pe locul al doilea, astfel că s-a calificat din nou în Champions League. A încheiat cu 75 de puncte, cu 19 mai puține decât rivala Inter Milan, câștigătoarea titlului.

Cei de la AC Milan nu au început așa cum și-ar fi dorit în noua ediție de campionat, aceștia, la fel ca adversarii lor, obținând doar un singur punct în prima etapă. Au dat piept cu Torino pe teren propriu, cu care s-au văzut conduși cu 0-2 până pe finalul partidei, marcând însă golurile decisive prin Morata și Okafor, în minutele 89 și 90+5.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Calabria, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Loftus-Cheek; Chukwueze, Pulisic, Leao; Okafor

Ponturi pariuri Parma vs AC Milan

Gruparea milaneză este cu siguranță mult mai valoroasă, având și un plus de valoare, însă nu vom merge pe mâna sa, urmând să aibe o misiune dificilă, jucând totuși pe un teren pe care punctele se obțin foarte greu. Noi considerăm că Parma vs AC Milan va fi un duel spectaculos, cu multe reușite, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.73 oferită de Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.73

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite