CFR Cluj vs Botoșani – Ponturi pariuri Superliga

CFR Cluj vs Botoșani – Ponturi pariuri Superliga / sursă foto Facebook.com

CFR Cluj vs Botoșani este una din cele mai dezechilibrate partide ale etapei cu numărul 7 din Superliga României. Meciul din Gruia este programat pe data de 25 august 2024, de la ora 19:00.

Duelul se va regăsi în grija de meciuri azi la tv, astfel că microbiștii din România vor putea urmări în direct CFR Cluj vs Botoșani pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Acum, întrebarea este – ce pariem în duelul de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu?

Ei bine, CFR Cluj este mare favorită, cota la pariuri a echipei fiind undeva în intervalul 1.50 – 1.60. De partea cealaltă, un eventual succes al moldovenilor la Cluj îți poate aduce puțin peste 6x suma mizată. Crezi că este loc de surprize în Gruia? În cele ce urmează vom discuta despre acest aspect.

Grăbește-te, dacă vrei să mizezi pe Superliga în weekend cu 500 RON BONUS! Apasă AICI și înregistrează-te, apoi verifică noul cont deschis și efectuează o primă depunere – ce va fi dublată în scurt timp. ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Victorii pe linie pentru CFR Cluj

Trupa lui Dan Petrescu a intrat pe o pantă ascendentă, iar suporterii și-au amintit în sfârșit de vremurile bune ale fostei campioane. De la eșecul din derby cu Universitatea Cluj, CFR a bifat nu mai puțin de 4 victorii la rând în partidele oficiale – fără gol încasat!

Mai întâi, clujenii au învins-o pe Maccabi Petach Tikva în turul 3 preliminar Conference League – 1-0 în deplasare. Apoi, echipa ”Bursucului” a defilat în meciul de campionat cu Unirea Slobozia, 3-0 pe teren propriu. Tot în Gruia a câștigat CFR Cluj și în returul cu Maccabi, scor 1-0.

Apoi, ardelenii și-au amânat meciul de campionat, pentru a pregăti dubla manșă cu ciprioții de la Pafos. Începutul este unul excelent, după ce Korenica a adus victoria cu scorul de 1-0, în tur. Ciprian Deac a fost eliminat și va fi suspendat în retur, astfel că veteranul probabil va evolua astăzi din primul minut – pentru a oferi timp de odihnă unui titular din meciul retur cu Pafos.

  • Echipă probabilă: Hindrich – Rocha, Leo, Graovac, Abeid – Păun, Keita, Fica – Deac, Munteanu, Nkololo

Răzvan Sava, portarul în vârstă de 22 de ani, tocmai ce a plecat în Serie A – acolo unde va evolua în tricoul celor de la Udinese.

Evoluții alternante pentru oaspeți

De partea cealaltă, FC Botoșani are parte de evoluții alternante în acest debut de sezon. Gruparea moldoveană a început cu două înfrângeri – 2-3 în fața celor de la Oțelul Galați și 0-1 cu Poli Iași. Apoi, roș-alb-albaștri au triumfat pe terenul celor de la Farul Constanța, scor 1-0.

A urmat un nou eșec în deplasare, 2-1 cu Hermannstadt. Pe 17 august, botoșenenii s-au impus la limită în propriul fief, 1-0 cu UTA Arad. Sadiku a dat lovitura în minutul 79, atunci când a marcat din pasa lui Kaprof. Pe banca tehnică a celor de la FC Botoșani se află în momentul de față Liviu Ciobotariu, cel care l-a înlocuit pe Bogdan Andone.

Ce ponturi pariuri CFR Cluj vs Botoșani am plasat?

CFR Cluj vs Botoșani reprezintă un duel în care trebuie să fim prudenți. Gazdele au un meci decisiv săptămâna viitoare, așadar cel mai probabil Dan Petrescu va opta pentru un prim 11 experimental. Chiar și asa, diferenta de valoare este una evidentă.

Totuși, CFR nu va forța prea mult și se va mulțumi chiar și cu un 1-0 chinuit, astfel că nu recomand plasarea de pronosticuri bazate pe goluri. Am ales să merg pe victoria gazdelor în CFR Cluj vs Botoșani, la o cotă foarte bună acordată de către Betano – una din cele mai populare case de pariuri online.

Cu o victorie în această seară, CFR poate urca pe o poziție de play-off – echipa fiind momentan pe locul 7 al clasamentului, cu 7 puncte.

CFR Cluj câștigă @ 1.60
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PE SUPERLIGA!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite