Liverpool vs Brentford – Ponturi pariuri Premier League

Liverpool vs Brentford – Ponturi pariuri Premier League / sursă foto Facebook.com

Liverpool vs Brentford reprezintă ultimul duel programat în Premier League duminică, 25 august. De la ora 18:30, cele două formații se vor înfrunta pe Anfield – în etapa cu numărul 3.

Casele de pariuri online din România nu le acorda prea multe șanse ”albinelor”, cota la pariuri a oaspeților fiind într-o continuă creștere. Spre exemplu, la Betano – operatorul unde vom miza astăzi pe Liverpool vs Brentford – adversara cormoranilor are o cotă pariuri de 10.50!

APASĂ AICI si deschide un cont nou la Betano, pentru a încasa un BONUS în valoare de 500 RON! Trebuie doar să finalizezi procesul de verificare KYC si să îți alimentezi contul. ✅

Era lui Arne Slot a început perfect

Suporterii de pe Anfield și-au luat la finalul sezonului precedent la revedere de la Jurgen Klopp, care i-a făcut loc lui Arne Slot pe banca tehnică. Deși a existat mult scepticism după o perioadă de mercato în care Liverpool a absentat cu desăvârșire, debutul în noua stagiune a fost unul cu dreptul.

Pe 17 august, cormoranii s-au deplasat pe terenul noii promovate Ipswich, pe care au învins-o cu scorul de 2-0. După o primă repriză oarecum echilibrată, Diogo Jota a deblocat tabela de marcaj în minutul 60. Acesta a fost servit perfect de către egipteanul Mohamed Salah, cel care a făcut 2-0 doar 5 minute mai târziu.

În ultimul sfert de oră pe teren și-au făcut apariția și Conor Bradley, Cody Gakpo & Tsimikas, jucători ce probabil vor ocupa din nou un loc pe banca de rezerve. Este puțin probabil ca Arne Slot să efectueze modificări în primul 11.

  • Echipă probabilă Liverpool: Alisson – Alexander Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson – Gravenberch, Mac Allister – Salah, Szoboszlai, Diaz – Diogo Jota

De partea cealaltă, Brentford a reușit și ea să obțină toate cele 3 puncte în runda inaugurală, după un duel pe teren propriu – cu Crystal Palace. Mbeumo a fost cel care a marcat primul gol al stagiunii pentru ”albine”, în minutul 29. Imediat după pauză, Pinnock le-a oferit o mână de ajutor oaspeților. Acesta a deviat o minge a lui Munoz și a înscris în propria poartă.

Echilibrul a fost rupt însă din nou în minutul 76, atunci când Wissa a marcat pentru 2-1. În ultimul sfert de oră cei de la Palace s-au avântat în ofensivă, însă nu au găsit calea către golul 2. Deși s-a impus, Brentford nu a avut o evoluție strălucitoare. Formația gazdă a fost dominată la majoritatea capitolelor.

Crystal Palace a avut o posesie mai bună, a bifat nu mai puțin de 14 ocazii de gol, 6 șuturi pe spațiul porții și 7 lovituri de la colț. De partea cealaltă, alb-roșii au repus mingea din colțul terenului doar de 4 ori și au cadrat pe poartă doar 5 șuturi.

  • Echipă probabilă Brentford: Flekken – Ajer, Pinnock, Collins, Roerslev – Janelt, Norgaard, Jensen – Schade, Wissa, Mbeumo

Ce pariem la Liverpool vs Brentford?

Eviident, nu vom paria pe o victorie a celor de la Liverpool, deoarece cota la pariuri a cormoranilor este una foarte mică. Putem adăuga ”1 solist” la o cotă de 1.25 pe Biletul Zilei, însă în acest articol mi-am propus să vă recomand un pronostic single.

În aceste condiții, vom miza pe goluri. Sezonul precedent, Liverpool a câștigat ambele partide categoric – 3-0 pe teren propriu și 4-1 în deplasare. De altfel, în 2022 cormoranii câștigau pe Anfield cu scorul de 3-0, iar un an mai târziu ”albinele” se impuneau acasă cu scorul de 3-1.

De la promovarea celor de la Brentford, duelurile celor două au oferit spectacol. Putem vedea oare din nou minim 3 goluri în Liverpool vs Brentford? Eu cred că da, iar pentru a dinamiza puțin pronosticul, mizăm și pe minim un gol al oaspeților – care au jucători capabili să facă diferența în careul lui Alisson.

ambele marchează și peste 2.5 goluri @ 1.80

Ce părere ai despre recomandarea noastră la Liverpool vs Brentford?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite