Braga vs Rapid Viena – Ponturi Pariuri Europa League

Braga vs Rapid Viena - Ponturi Pariuri Europa League
Braga vs Rapid Viena (sursa foto – facebook.com)

Astăzi se vor disputa partidele din play-off-ul Europa League, iar tipsterii site-ului XBets le-au luat în vizor pe toate. Braga vs Rapid Viena, unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, nu putea să ne scape, acesta fiind programat să se joace seara, de la ora 22:30, urmând să se dispute pe “Estádio Municipal de Braga”.

Cote pariuri Braga vs Rapid Viena

Cote pariuri Braga vs Rapid Viena
Cote pariuri Braga vs Rapid Viena

Gruparea gazdă este văzută ca mare favorită de bookmakeri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept mai puternică. Unibet, agenție de pariuri online care dispune de un pachet de bun-venit foarte interesant, îi atribuie acesteia o cotă de 1.60 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 5.30.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Braga dispune de un lot mult mai valoros

Conform site-urilor de specialitate, are la dispoziție un lot mult mai puternic decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, având de asemenea și un plus de experiență, jucând și într-un campionat mai bine cotat. Dacă aceste argumente nu sunt suficiente, ei bine, aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită.

Lusitanii au jucat în sezonul precedent în Liga Campionilor, într-o grupă cu Real Madrid, Napoli și Union Berlin, în care au terminat pe locul al treilea, ratând faza optimilor. În stagiunea actuală se vor lupta pentru revenirea în Europa League, unde au început încă din turul al doilea preliminar, trecând lejer de Maccabi Petach Tikva, câștigând cu 7-0 la general, urmând apoi un succes cu Servette, câștigând cu 2-1 în dublă manșă.

Trebuie menționat faptul că cei de la Braga sunt fără înfrângere în cele șase partide oficiale disputate în actuala stagiune, interval în care au înregistrat patru victorii, ultima venind în weekend, în duelul de campionat cu Boavista, reușind să se impună la scor minim în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Matheus; Gomez, Niakate, Arrey-Mbi, Marin; Carvalho, Zalazar, Moutinho; Horta, Bruma, Fernandez

Rapid Viena are evoluții admirabile în acest sezon

Este cu siguranță una dintre cele mai mari echipe din cadrul fotbalului austriac, însă care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că, după cum era de așteptat, pornește ca outsideră în această înfruntare, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care puține echipe au câștigat în ultima vreme.

La fel ca adversarii lor, austriecii au debutat în actuala ediție de Europa League din turul al doilea al preliminariilor, acolo unde au dat piept cu Wisla Cracovia, echipă din liga a doua a Poloniei, cu care nu au avut probleme, câștigând cu 8-2 la general. În runda a treia au înfruntat-o pe Trabzonspor, câștigând ambele manșe, impunându-se în cele din urmă cu 3-0.

Cei de la Rapid Viena sunt la rândul lor într-o formă extraordinară, având în vedere faptul că vin după 11 partide consecutive fără înfrângere. În acest interval și-au trecut în cont nu mai puțin de nouă victorii, ultima venind în weekend, în duelul de campionat cu Tirol, câștigând cu 2-0 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Hedl; Bolla, Cvetkovic, Yao, Auer; Grgic, Sangare, Seidl, Schaub, Jansson; Burgstaller

Ponturi pariuri Braga vs Rapid Viena

Într-adevăr, austriecii trec printr-o formă foarte bună, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna lor. Cu siguranță, aceștia vor avea un cuvânt de spus, însă considerăm că gruparea portugheză, mai valoroasă, dar și mai experimentată, va ieși câștigătoare în cele din urmă, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Așadar, pariul nostru la Braga vs Rapid Viena merge către formația gazdă, cota fiind de 1.60 la Unibet. Această variantă de pariere poate fi inclusă și pe biletul zilei, alături de alte câteva evenimente pe care le puteți alege de pe site-ul nostru.

Gazdele câștigă @ Cota 1.60

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite