Maccabi Tel Aviv vs TSC – Ponturi Pariuri Europa League

Maccabi Tel Aviv vs TSC - Ponturi Pariuri Europa League
Maccabi Tel Aviv vs TSC (sursa foto – facebook.com)

Maccabi Tel Aviv vs TSC este un duel din cadrul play-off-ului Europa League, acesta contând pentru prima manșă, fiind programat să se joace joi seara, de la ora 21:00, urmând să se desfășoare pe teren neutru, în Ungaria, pe “Haladás Sportkomplexum”.

Cote pariuri Maccabi Tel Aviv vs TSC

Cote pariuri Maccabi Tel Aviv vs TSC
Cote pariuri Maccabi Tel Aviv vs TSC

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, echipa din Israel pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce nu surprinde deloc. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.62 la victorie, în timp ce pentru un succes al sârbilor oferă o cotă de 5.20.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Misiune facilă pentru Maccabi Tel Aviv?

Conform site-urilor de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă are mult mai multă experiență la nivel european, unde are performanțe mult mai mari, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii au decis să o dea ca favorită în această confruntare.

Israelienii nu vor putea juca nici în acest sezon meciurile pe teren propriu, din motive foarte bine cunoscute. În sezonul actual au început din turul al doilea al Ligii Campionilor, acolo unde au fost eliminați de FCSB, pierzând cu 1-2 la general. Au ajuns astfel în runda a treia din preliminariile Europa League, trecând fără emoții de Panevezys, campioana Lituaniei, câștigând cu 5-1 în dublă manșă.

Cei de la Maccabi Tel Aviv vin la acest meci cu un moral foarte bun, fiind în formă, aceștia legând trei victorii consecutive. Ultima dată au dat piept cu Sakhin, într-un meci de campionat, în care au reușit să se impună cu 2-1 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Mishpati; Yehezkel, Nachimas, Shlomo, Davidzada; Peretz, Van Overeem, Kanichowsky; Davida, Turgeman, Layous

Sârbii visează la revenirea în Europa League

Este o echipă care a progresat considerabil în ultimii ani, aceasta începând să emită pretenții din ce în ce mai mari, atât pe plan intern, cât și la nivelul competițiilor europene. Este mai valoroasă decât adversara sa, e drept, însă la acest nivel experiența joacă și ea un rol important, iar la acest capitol este inferioară adversarei sale, motiv pentru care pornește ca outsideră.

Gruparea vizitatoare a terminat în sezonul anterior pe locul al treilea în campionatul intern, astfel că, grație coeficientului bun acumulat de sârbi în ultimii ani, și-a asigurat calificarea directă în play-off-ul Europa League. În acest fel, este sigură de faptul că va juca în grupele Conference League.

Cei de la TSC au disputat cinci meciuri în acest sezon, toate în campionat, acolo unde au înregistrat două victorii, cu IMT Novi Beograd și Vojvodina, remizând cu Spartak Subotica, pierzând duelurile cu Radnicki Nis și OFK Beograd. În urma acestor jocuri au marcat de patru ori, primind trei goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ilic; Krstic, Pejic, Vlalukin, Petrovic; Cvetkovic, Radin, Vulic, Dakovac; Cirkovic, Sos

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv vs TSC

Sârbii visează la a doua calificare la rând în grupele Europa League, însă vor avea o misiune extrem de complicată, israelienii având, după cum menționam, mult mai multă experiență. Într-adevăr, campioana din Israel nu va beneficia de sprijinul publicului în proporție de 100%, însă cu siguranță va avea parte de mai multă susținere decât adversara sa, așa că ne așteptăm să scoată un rezultat bun. Așadar, la Maccabi Tel Aviv vs TSC vom recomanda un pariu pe gazde, la o cotă de 1.62 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.62

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite