Ferencvaros vs Borac Banja Luka – Ponturi Pariuri Europa League

Ferencvaros vs Borac Banja Luka - Ponturi Pariuri Europa League
Ferencvaros vs Borac Banja Luka (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Ferencvaros vs Borac Banja Luka este una ce contează pentru prima manșă din cadrul play-off-ului Europa League, fiind programată să se joace joi seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute în Ungaria, pe “Groupama Arena”, din Budapesta.

Cote pariuri Ferencvaros vs Borac Banja Luka

Cote pariuri Ferencvaros vs Borac Banja Luka
Cote pariuri Ferencvaros vs Borac Banja Luka

Gruparea gazdă este net superioară din orice punct de vedere, motiv pentru care casele de pariuri au decis să o dea ca mare favorită în această confruntare. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.22 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 12.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Ferencvaros este mare favorită la calificare

Este fără dubii cea mai importantă echipă din Ungaria, care domină în campionatul intern în manieră autoritară de multă vreme, câștigând ultimele șase titluri. De asemenea, are realizări notabile și la nivel european, unde a devenit o prezență constantă. Evident, bookmakerii o dau ca mare favorită, fiind peste nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde se descurcă de minune.

Maghiarii și-au început aventura europeană în acest sezon din turul al doilea al preliminariilor Champions League, unde au avut-o ca adversară pe TNS, campioana Țării Galilor, cu care s-au distrat, câștigând cu 7-1 la general. A urmat apoi dubla cu Midtjylland, pierzând cu 2-0 în deplasare, remizând apoi pe teren propriu, scor 1-1.

Cei de la Ferencvaros au un moral bun înainte de acest duel, venind după trei partide consecutive fără înfrângere. Ultima dată au dat piept cu Ujpest, într-un meci de campionat, în care s-au impus la scor minim pe teren propriu, ajungând astfel la 11 partide consecutive fără înfrângere acasă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dibusz; Makreckis, Cisse, Knoester, Ramirez; Rommens, Abu Fani; Ben Romdhane, Zachariassen, Traore; Bassey

Borac Banja Luka este sigură de grupele Conference League

Este o echipă modestă, care nu se poate ridica la nivelul adversarei sale, fiind depășită în manieră categorică din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței, așa că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsideră certă, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care gazdele clachează extrem de rar.

Campioana Bosniei, la fel ca adversara sa, a jucat în acest sezon în preliminariile Champions League, începând însă mai devreme, din primul tur, unde a trecut cu mari emoții de Egnatia, după loteria loviturilor de departajare. A urmat apoi dubla cu PAOK, pierzând ambele manșe, fiind învinsă cu 2-4 la general.

În turul al treilea din Europa League, cei de la Borac Banja Luka au dat piept cu Klaksvik, din Insulele Feroe, cu care s-au chinuit serios, obținând calificarea grație unui gol marcat în extra-time. Aceștia vin după două victorii consecutive, ultima dată dând piept cu Sloboda, în campionat, câștigând cu 2-0 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Siskovski; Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcevic; Grahovac, Skorup; Kulasin, Savic, Sreckovic; Lukic

Ponturi pariuri Ferencvaros vs Borac Banja Luka

Campioana Ungariei este net superioară din orice punct de vedere, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Pe lângă valoare și experiență, aceasta are de partea sa și avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor, așa că avem multe motive să credem că va obține victoria fără prea multe emoții. Așadar, considerăm că cel mai indicat pariu la Ferencvaros vs Borac Banja Luka este pe “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.68 oferită de Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.68

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite