Dinamo vs Universitatea Craiova – Bet Builder 24 august

Dinamo vs Universitatea Craiova – Bet Builder 24 august / sursă foto Facebook Dinamo București

Dinamo vs Universitatea Craiova reprezintă derby-ul etapei cu numărul 7 în Superliga României. După mulți ani, ”câinii roșii” au revenit în fruntea clasamentului și acum lupta pentru un loc pe podium, pe 24 august. De la ora 22:00, cele două rivale se vor întâlni în direct pe canalele Digi Sport & Prima Sport.

Este fără îndoială unul din cele mai tari meciuri azi pentru pariori, astfel că eu am decis să dinamizez puțin experiența și am ales nu unul, ci două ponturi pariuri Dinamo vs Universitatea Craiova – pe care le-am adăugat într-un Bet Builder. Funcția este disponibilă la Betano, unde putem încasa și un BONUS în valoare de 500 RON:

APASĂ AICI si înregistrează-te de pe desktop sau mobil, pentru a beneficia și tu de oferta exclusivă! Nu trebuie decât să îți verifici noul cont și să efectuezi o primă depunere. ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Cel mai echilibrat derby din ultimii ani

Din 2019, Universitatea Craiova a reușit să o învingă pe Dinamo București în toate cele 8 înfruntări directe. Mai mult decât atât, au avut loc câteva rezultate ce vor rămâne cu siguranță în istorie:

  • 4-1 pe 4 noiembrie 2019
  • 5-0 pe 27 septembrie 2021
  • 6-1 pe 10 februarie 2022

Ei bine, de această dată derby-ul pare mult mai echilibrat, iar casele de pariuri online din România par să simtă acest lcuru. Betano le acordă ”câinilor roșii” o cotă pariuri de 3.00, în timp ce Universitatea Craiova a primit o cotă la pariuri de 2.40. O eventuală remiză este cotată cu 3.45.

Dinamo a surprins în debutul de sezon, trupa lui Kopic fiind pe locul 4 în clasament – cu 2 victorii, 3 remize și un rezultat de egalitate. La capitolul ofensivă, echipa stă cel ami bine din primul eșalon, reușind să marcheze de 14 ori în 6 etape. Dinamoviștii au debutat cu un eșec la CFR Cluj, iar apoi au învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 4-1.

În următoarele două runde, alb-roșii au obținut 4 puncte – dupa un 1-1 la Sepsi Sf. Gheorghe și un 4-1 acasă cu Gloria Buzău. În ultimele două etape, Dinamo a terminat la egalitate în compania celor de la Poli Iași și Rapid – 2-2 respectiv 1-1.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova se află pe primul loc în Superliga. Oltenii au două puncte avans față de Universitatea Cluj și 3 față de Oțelul Galați – fiind singurele formații ce au evitat înfrângerea până acum. Golaverajul alb-albaștrilor arată și el excelent – 13 goluri înscrise și 4 încasate.

Sezonul a fost început de oaspeții de astăzi cu o remiză la Hermannstadt, scor 0-0. Au urmat victorii cu UTA Arad & CFR Cluj dar și o eliminare prematură din Conference League, dupa un 3-4 la general cu Maribor. Reveniți în campionat, băieții lui Costel Gâlcă au remizat alb cu Petrolul Ploiești – în Bănie.

Au urmat însă două victorii în care Universitatea a punctat de 7 ori. Craiova a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1 și pe Gloria Buzău cu 5-1.

Bet Builder cota 2 la Dinamo vs Universitatea Craiova

Dinamo vs Universitatea Craiova ar trebui să producă spectacol astăzi. În primul rând, vorbim despre două dintre cele mai în formă echipe din Superliga României – care mai sunt și rivale, astfel că orgoliile sunt mari într-un astfel de derby. În al doilea rând, cele două formații oferă cei mai buni marcatori ai campionatului. Alexandru Mitriță a punctat de 5 ori până în momentul de față, în timp ce Selmani are 4 reușite.

Tocmai de aceea, cred că ambele formații vor modifica tabela de marcaj. În același timp, mizez pe faptul ca Universitatea Craiova nu va pierde. Balanța se înclină evident în dreptul oaspeților, la capitolul valoare. Iată care sunt cele două alegeri pentru Bet Builder-ul nostru la Dinamo vs Universitatea Craiova:

Bet Builder Dinamo vs Universitatea Craiova
PARIAZĂ CU 500 RON BONUS PE SUPERLIGA

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite