Drăgușin și Moldovan au început noul sezon pe bancă

Drăgușin și Moldovan au început noul sezon pe bancă / sursă foto Facebook Atletico de Madrid

Drăgușin și Moldovan par să nu intre momentan în planurile antrenorilor de la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. Fundașul central a revenit pe banca londonezilor, în timp ce Horațiu Moldovan continuă să aștepte debutul într-o partidă oficială pentru gruparea din capitala Spaniei.

Sunt vești destul de proaste pentru noul selecționer Mircea Lucescu, fiind vorba despre doi dintre oamenii ce ar trebui să fie titulari în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026. Situația nu este una roz nici pentru alți stranieri precum Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi momentan se află la Rangers, o echipă unde nu pare să își găsească locul. Este de așteptat ca gruparea scoțiană să îl împrumute din nou pe internaționalul român, sau chiar să îi pregătească ieșirea definitiv de pe Ibrox Stadium.

Drăgușin și Moldovan nu își găsesc locul

Seara de luni, 19 august 2024, a fost una de coșmar pentru fotbalul românesc, deoarece Drăgușin și Moldovan continuă să nu primească încredere. Tottenham a întâlnit-o pe nou promovata Leicester în deplasare, în fața căreia a remizat cu scorul de 1-1. Pedro Porro a punctat pentru trupa lui Postecoglou în minutul 29, din pasa lui Maddison.

Leicester a revenit în joc imediat după pauză, după ce veteranul Jamie Vardy l-a învins pe Vicario cu o lovitură de cap excelentă. Ultima jumătate de oră nu a mai adus nimic nou pe tabela de marcaj, astfel că punctele au fost împărțite pe King Power Stadium. Antrenorul celor de la Tottenham a optat pentru un cuplu de fundași centrali Romero – van de Ven. Benzile au fost acoperite de Porro și Udogie, primul fiind înlocuit în prelungiri de tânărul Spence.

Deși Postecoglou a utilizat nu mai puțin de 6 schimbări (una fiind forțată de o accidentare serioasă), Radu Drăgușin a rămas pe banca de rezerve, alături de Ben Davies și portarul B. Austin. Aceștia au fost singurii din lotul deplasat la Leicester, ce nu au evoluat în prima etapă de Premier League. Cifrele internaționalului român la Spurs arată astfel:

  • 9 apariții în Premier League
  • 0 goluri și pase de gol
  • 1 cartonaș galben
  • 424 de minute

Moldovan, debut oficial amânat din nou

Horațiu Moldovan a avut o vară destul de plină, deși nu a putut evolua la EURO 2024. Acesta și-a făcut debutul pentru Atletico Madrid – însă doar în partidele amicale. Pe 27 iulie, internaționalul român a fost titular în amicalul celor de la Atletico disputat cu Numancia. Au urmat alte 3 partide de pregătire, cu Getafe, Kitchee și Juventus. În fața celor de la Juve, Moldovan a evoluat timp de 90 de minute și a încasat 2 goluri.

Se pare că evoluțiile românului nu au fost convingătoare, astfel că Jan Oblak a revenit în poarta celor de la Aletico. Tot în seara de 19 august, gruparea madrilenă a evoluat pe La Ceramica, în compania celor de la Villarreal. Horațiu Moldovan, alături de Gomis, Galan, Kostis, Riquelme, G. Simeone și Vermeeren au rămas rezerve neutilizate în remiza cu scorul de 2-2.

Suporterii nu sunt însă prea fericiți de decizia lui Simeone, Oblak prezentând multă nesiguranță în prima rundă. Atletico a încasat gol de la Danjuma după doar 18 minute, iar Llorente a egalat două minute mai târziu. În minutul 37, Oblak a fost învins din nou – însă de această dată de colegul său Koke. În cele din urmă Sorloth a egalat în prelungirile primei reprize și a stabilit scorul final al întâlnirii.

Sorloth, Le Normand și Julain Alvarez au debutat pentru alb-roșii, însă Horațiu Moldovan încă nu a făcut-o, deși se află pe Metropolitano încă din luna ianuarie.

Următorul meci al celor de la Atletico, în care Moldovan poate debuta, este cel cu Girona de pe teren propriu – pe data de 25 august. Cota la pariuri a madrilenilor pentru a se impune în runda secundă este de 1.65!

Atletico Madrid o învinge pe Girona @ 1.65

Ce părere ai, crezi că vor evolua etapa viitoare Drăgușin și Moldovan din primul minut?

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite