Hellas Verona vs Napoli – Ponturi Pariuri Serie A

Hellas Verona vs Napoli
Hellas Verona vs Napoli (sursa foto – facebook.com)

Prima etapă din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Hellas Verona și Napoli, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 19:30, urmând să se dispute pe “Stadio Marc’Antonio Bentegodi”.

Cotele de la Unibet pentru Hellas Verona vs Napoli

Hellas Verona vs Napoli – Cote Unibet

După cum era de așteptat, formația vizitatoare pornește ca favorită la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.75 la victorie, în timp ce pentru un succes al grupării gazdă oferă o cotă de 5.10.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Hellas Verona caută să producă surpriza

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, având în vedere faptul că va avea în față un adversar care este net superior la toate capitolele.

“Galben-albaștrii” nu au pretenții prea mari în acest sezon, în condițiile în care nu mai visează de mult la locurile fruntașe, principalul lor obiectiv fiind evitarea retrogradării. În stagiunea precedentă nu au impreisonat, însă nici nu au avut așteptări uriașe, terminând pe locul al 13-lea, la trei lungimi de zona “roșie” a clasamentului.

Cei de la Hellas Verona nu au un moral grozav înainte de această confruntare, având în vedere faptul că au început cu stângul în noua stagiune. În primul meci oficial al sezonului, aceștia au pierdut cu 1-2 în duelul de pe teren propriu cu Cesena, fiind astfel eliminați din Cupa Italiei.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Montipo; Tchatchoua, Coppola, Dawidowicz, Okou; Serdar, Duda; Suslov, Harroui, Lazovic; Tengstedt

Napoli îl va avea pe Conte pe bancă în acest sezon

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din cadrul fotbalului italian, care în urmă cu două sezoane defila în Serie A, câștigând titlul în manieră autoritară. E drept, este departe de acel nivel, însă rămâne în continuare o formație cu mari pretenții.

Napoletanii au dezamăgit în sezonul precedent, având în vedere faptul că au terminat în zona mediană a clasamentului, pe un modest loc 10, ratând astfel calificarea în competițiile europene, ceea ce i-a determinat pe oficialii clubului să îl aducă pe Antonio Conte, care este responsabil cu revitalizarea echipei.

La primul meci al marelui antrenor italian pe bancă, Napoli a obținut o victorie chinuită. Aceasta a dat piept cu modesta Modena, pe teren propriu, într-un meci din Cupa Italiei, în care s-a impus la loviturile de departajare, după 0-0 în timp regulamentar.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno; Mazzocchi, Lobotka, Anguissa, Spinazzola; Politano, Kvaratskhelia; Raspadori

Ponturi pariuri Hellas Verona vs Napoli

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Napoli fiind net superioară din acest punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Într-adevăr, joacă în deplasare, însă Hellas Verona este totuși o echipă modestă, care are și moralul afectat după eșecul din urmă cu câteva zile. Așadar, la Hellas Verona vs Napoli vom merge pe mâna oaspeților, la o cotă foarte bună de 1.75 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.72

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite