Bologna vs Udinese – Ponturi Pariuri Serie A

Bologna vs Udinese
Bologna vs Udinese (sursa foto – facebook.com)

Duminică, în data de 18 august, cu începere la ora 19:30, va avea loc duelul dintre Bologna vs Udinese, acesta contând pentru prima etapă din cadrul campionatului italian, urmând să se desfășoare pe “Stadio Renato Dall’Ara”.

Cotele de la Unibet pentru Bologna vs Udinese

Bologna vs Udinese – Cote Unibet

După cum era de așteptat, formația gazdă pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept superioară din mai multe puncte de vedere. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.91 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 4.60.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Bologna, surpriza plăcută a sezonului precedent

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și prestații mult mai bune în ultimul an, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii au ales să o dea ca favorită în acest duel.

Gruparea gazdă a strălucit în stagiunea anterioară, având în vedere faptul că a terminat în partea de sus a clasamentului din Serie A. Aceasta s-a clasat pe locul al cincilea, astfel că a obținut calificarea directă în Liga Campionilor, unde va juca în premieră.

Înainte de startul noului sezon, cei de la Bologna au disputat patru partide de pregătire, în care s-au descurcat bine, însă, ce-i drept, adversarele au fost mai mult decât accesibile. Aceștia au remizat cu Asteras Tripolis și s-au impus în duelurile cu Brixen, Caldiero Terme și Mallorca.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski; Posch, Beukema, Erlic, Miranda; Freuler, Moro; Orsolini, Fabbian, Ndoye; Dallinga

Udinese, fără victorie pe terenul Bolognei din 2017

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării în Serie B.

“Zebrele” au avut mari emoții în sezonul precedent, având în vedere faptul că s-au luptat din greu pentru a rămâne în prima divizie. Au terminat în a doua jumătate a clasamentului, pe locul al 15-lea, la doar două lungimi de zona retrogradării.

Cei de la Udinese, spre deosebire de adversarii lor, au disputat deja un meci oficial în acest sezon, în Cupa Italiei. Aceștia au dat piept cu Avellino, cu care nu au avut nicio problemă, făcând spectacol, impunându-se cu un categoric 4-0 pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Okoye; Perez, Bijol, Giannetti; Ehizibue, Payero, Lovric, Kamara; Thauvin, Brenner; Lucca

Ponturi pariuri Bologna vs Udinese

Bologna este fără dubii o echipă mai bună, fiind superioară la mai multe capitole, iar chiar dacă începe sezonul fără Thiago Motta pe bancă, noi ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte, mai ales că joacă acasă. Așadar, noi vom merge cu mare încredere pe un succes al formației gazdă, la o cotă foarte bună de 1.91 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.91

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite