Parma vs Fiorentina – Ponturi Pariuri Serie A

Parma vs Fiorentina
Parma vs Fiorentina (sursa foto – facebook.com)

Avem patru meciuri azi în campionatul italian, iar Parma vs Fiorentina este unul dintre ele, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 19:30, urmând să se desfășoare pe “Stadio Ennio Tardini”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Cotele de la Unibet pentru Parma vs Fiorentina

Parma vs Fiorentina – Cote Unibet

După cum era de așteptat, Fiorentina, echipa mai valoroasă, dar și mai experimentată, pornește cu prima șansă la casele de pariuri. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.23 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Parma oferă o cotă de 3.35.

Pariază cu 500 RON Bonus pe Parma vs Fiorentina

✅ Trebuie să îți deschizi un cont nou prin ACEST LINK.

✅ Verifică-ți contul cu actul de identitate.

✅ Fă prima depunere și încasează pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Parma visează la un start bun de sezon

Parma poate fi una dintre posibilele surprize ale acestei ediții de Serie A, care propune un fotbal plăcut, ce poate pune probleme multor adversare. Totuși, pe hârtie, aceasta este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră.

În sezonul anterior, trupa lui Dennis Mann și Valentin Mihăilă a defilat în eșalonul secund, acolo unde a terminat pe primul loc, evitând astfel barajul, asigurându-și promovarea directă, revenind în Serie A după doar două sezoane petrecute în Serie B.

Trupa lui Fabio Pecchia nu a început așa cum și-ar fi dorit în noul sezon, având în vedere faptul că a clacat în primul joc. Aceasta a dat piept cu Palermo, într-un meci din Cupa Italiei, în fața căreia a pierdut la scor minim, Dennis Man ratând șansa de a deschide scorul în minutul 19, irosind un penalty.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Suzuki; Coulibaly, Osorio, Balogh, Valeri; Sohm, Estevez; Man, Bernabe, Mihăilă; Bonny

Fiorentina nu va avea deloc o misiune facilă

Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, la performanțele obținute, dar și la experiența pe care o are, este clar că Fiorentina este o echipă mult mai bună, așa că decizia bookmakerilor de a o da ca favorită nu vine ca o surpriză, deși nu va avea o misiune facilă, urmând totuși să joace în deplasare.

Gruparea “viola” nu s-a descurcat rău în ultima ediție de campionat, terminând pe locul al optulea al clasamentului. Și-a asigurat astfel calificarea în preliminariile Conference League, competiție în care a atins ultimul act de două ori, în 2023 și 2024, pierzând cu West Ham, respectiv Olympiakos.

Echipa lui Raffaele Palladino a fost extrem de ocupată în pre-sezon, jucând nu mai puțin de opt partide de pregătire, interval în care a înregistrat patru victorii, remizând de trei ori, suferind un eșec, în urma acestor jocuri marcând 24 de goluri, primind de două ori mai puține.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano; Martinez Quarta, Pongracic, Biraghi; Dodo, Amrabat, Mandragora, Parisi; Sottil, Colpani; Kean

Ponturi pariuri Parma vs Fiorentina

Fiorentina este cu siguranță echipa mai bună, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa. Considerăm că Parma poate pune mari probleme, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această înfruntare. Noi anticipăm un duel pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.55 oferită de cei de la agenția de pariuri Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.55

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite