Reims vs Lille – Ponturi pariuri Ligue 1

Reims vs Lille - Ponturi pariuri Ligue 1
Reims vs Lille – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Reims vs Lille – Ponturi pariuri Ligue 1. Sambata, 17 august 2024, cu incepere de la ora 20:00, pe “Stade Auguste-Delaune”, Reims si Lille se intalnesc in prima etapa din actuala editie a primei ligi franceze de fotbal.

Reims vs Lille

Gruparea din nordul Frantei porneste usor favorita conform celor de la Betano care le atribuie o cota de 2.20 la ora actuala. De cealalta parte, un triumf al gazdelor ne-ar aduce un profit de 3.45 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Reims vs Lille

Reims vs Lille - Ponturi pariuri Ligue 1
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Reims

Avand in vedere ca nu este o formatie de prim-plan in Franta, putem spune ca Stade vine dupa un sezon foarte bun, pe care l-au incheiat pe un onorabil loc 9. Cu ceva noroc ar fi putut prinde o prezenta europeana, avand in vedere ca s-a aflat la doar 4 puncte de ultima echipa ce a obtinut ultimul loc de Conference League.

Interimatul lui Samba Diawara nu a fost deloc unul rau, insa conducerea a decis sa aduca pe banca un nou antrenor. Este vorba de slovenul Luka Elsner care in ultimii doi ani a pregatit-o pe Le Havre, pe care a izbutit sa o si promoveze, dar sa o si mentina in Ligue 1.

A fost o vara destul de incarcata pentru “les rouges et blancs” in ceea ce priveste jocurile amicale. Nu mai putin de 8 meciuri au avut de disputat din care au izbutit sa castige 4, doua le-au incheiat la egalitate si au pierdute alte doua in fata japonezilor de la Kobe si Shimizu.

  • Echipa probabila: Diouf; Busi, Agbadou, Kipre, Smet; Ito, Munetsi, Teuma, Nakamura; Khadra, Diakite

Lille

Atmosfera este una excelenta in tabara formatiei antrenate de Bruno Genesio dupa ce in aceasta saptamana au reusit sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League, dupa dubla cu Fenerbahce care s-a dovedit a fi una extrem de complicata.

Dupa 2-1 pe teren propriu, “les dogues” au pierdut 1-0 in timpul regulamentar, si au avut nevoie de penalty-ul tranformat de Jonathan David din minutul 118 pentru a risipi emotiile in privinta calificarii mai departe. Pentru a accede in grupele celei mai puternice competitii intercluburi din lume, francezii trebuie sa treaca de cei de la Slavia Praga.

In ultima editie de campionat, clubul din nordul Frantei a fost foarte aproape sa termine pe podium, insa in cele din urma au terminat doar pe 4, cu 59 de puncte, la doar doua distanta de revelatia Brest, care a terminat peste ei, gratie victoriei din ultima etapa.

  • Echipa probabila: Chevalier; Santos, Mandi, Diakite, Ribeiro; Gudmundsson; Cabella, Andre, Gomes, Haraldsson; David

Reims vs Lille

Reims vs Lille. Ma astept la un meci destul de echilibrat in care micile detalii vor face diferenta. Reims a fost in ultimele sezoane o “nuca tare” pentru echipele cu pretentii, mai ales in disputele de pe teren propriu. Lille are avantajul de a fi debutat deja in meciurile oficiale, iar moralul lor este unul ridicat dupa calificarea in play-off-ul UCL. Avand in vedere ca sunt la doar un pas de grupele celei mai tari competitii nu cred ca vor forta foarte mult in aceasta deplasare in care vor incerca in primul rand sa nu piarda. Mizez pe un “X2” aici si cel mult 5 goluri marcate in meci.

X2& Sub 5.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite