Leicester vs Tottenham – Ponturi pariuri Premier League

Leicester vs Tottenham – Ponturi pariuri Premier League / sursă foto Facebook

Leicester vs Tottenham reprezintă duelul care pune punct primei etape de Premier League. Trupa lui Drăgușin se va deplasa pe King Power Stadium, luni – 19 august. Începând cu ora 22:00, cele două formații se vor duela în direct pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Fără îndoială, vorbim despre unul din cele mai tari meciuri azi, așadar nu îl putem trece cu vederea. Am pregătit pentru voi un pronostic dar și o promoție exclusivă – cu ajutorul căreia poți încasa 500 RON:

APASĂ AICI si înregistrează-te, apoi finalizează procesul de verificare KYC și efectuează o primă depunere. În scurt timp vrei primi dublul valorii ei, în limita a 500 RON! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Leicester vs Tottenham, un clasic al golurilor

Leicester vs Tottenham a reprezentat una din cele mai spectaculoase partide de Premier League,d in ultimii ani. În ultimele 5 dueluri directe s-au inscris.. ATENTIE.. 26 de goluri! Da, o medie de peste 5 goluri pe meci. Iată cum au arătat precedentele 5 înfruntări:

  • 4-2 pentru Tottenham
  • 3-2 pentru Tottenham
  • 3-1 pentru Tottenham
  • 6-2 pentru Tottenham
  • 4-1 pentru Leicester

Sezonul precedent cele două formații nu s-au întâlnit, deoarece Leicester a evoluat în Championship. După doar un sezon, gruparea de pe King Power Stadium a revenit în primul eșalon, pe care îl câștiga în stagiunea 2015/2016. Alb-albaștrii au încheiat pe prima poziție în clasamentul ligii secunde, cu 97 de puncte acumulate în 46 de runde.

În vară, la echipă au sosit Fatawu, Caleb Okoli, Golding, De Cordova Reid și Bounanotte. În schimb, echipa s-a despărțit de Iheanacho, Dewsbury Hall, Souttar, Dennis Praet și Marc Albrighton. La 37 de ani, căpitanul Jamie Vardy se pregătește să scrie din nou istorie în Premier League.

Va evolua Drăgușin pentru Spurs?

Noul selecționer al României – Mircea Lucescu – este cu ochii pe Leicester vs Tottenham. Acesta speră să îl vadă în acțiune pe Radu Drăgușin, cel care ar trebui să conducă defensiva României în drumul către Campionatul Mondial din 2026. Drăgușin a evoluat câte o repriză în meciurile amicale cu Bayern și a prins 17 minute în amicalul cu starurile din prima ligă a Coreei de Sud.

Stagiunea precedentă, internaționalul român a ajuns în capitala Angliei, unde a evoluat în doar 9 partide. Acesta este așteptat să formeze un cuplu cu Cristian Romero diseară, în detrimentul lui Micky van de Ven.

Spurs și-a întărit ofensiva în vară, aducându-l pe Dominic Solanke – golgheterul celor de la Bournemouth. De asemenea, Archie Gray, Lucas Bergall și Min-hyeok Yang au sosit la Londra. În schimb, Emerson Royal, Joe Rodon, Eric Dier, Ryan Sessegnon, Ndombele, Ivan Perisic, Tanganga, Hojbjerg, Bryan Gil, Alejo Veliz și Dane Scarlett nu vor mai evolua pentru Tottenham.

  • Echipă probabilă Tottenham: Vicario – Van de Ven, Drăgușin, Romero, Porro – Bissouma, Maddison, Bentancur – Son, Werner, Kulusevski
Tottenham câștigă @ 1.60

Tottenham în mod normal ar trebui să plece de pe King Power Stadium cu toate cele 3 puncte. Trupa lui Postecoglou arată destul de bine, iar diferența de valoare și experiență este una evidentă. Leicester nu a realizat transferuri importante și se va baza pe același nucleu din Championship – însă vorbim despre un alt nivel în Premier League.

Cu Son și Werner în atac, oaspeții au fără îndoială un plus de viteză. De asemenea, Drăgușin și Romero au arătat destul de bine în puținele momente în care au evoluat împreună.

Pentru cei care doresc să se bazeze și pe statistici în Leicester vs Tottenham, pot miza la o cotă pariuri de 2.00 pe pronosticul secundar ”Tottenham câștigă și se marcheaza minim 3 goluri în meci”.

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite