Las Palmas vs Sevilla – Ponturi Pariuri La Liga

Las Palmas vs Sevilla
Las Palmas vs Sevilla (sursa foto – facebook.com)

Las Palmas vs Sevilla este un duel din cadrul campionatului spaniol, acesta contând pentru prima etapă, fiind programat să se joace vineri, în data de 16 august, de la ora 22:30, urmând să se dispute pe “Estadio de Gran Canaria”.

Cote pariuri Las Palmas vs Sevilla

Las Palmas vs Sevilla – Cote Unibet

Casele de pariuri se așteaptă la un meci extrem de echilibrat, însă, după cum era de așteptat, înclină ușor balanța spre formația vizitatoare, aceasta primind o cotă de 2.55 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al gazdelor, avem o cotă de 3.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Las Palmas, fără victorie în meciurile directe din 2015

Din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea depășită și la capitolul experiență, așa că agențiile de pariuri au multe motive să o dea ca outsideră în această înfruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă a avut un parcurs modest în sezonul precedent, în nota valorii lotului, aceasta terminând în a doua jumatate a clasamentului din La Liga. A încheiat pe locul al 16-lea, cu 40 de puncte acumulate în 38 de etape, la șapte lungimi de zona retrogradării.

Înainte de a-și începe aventura în noua ediție de La Liga, cei de la Las Palmas au disputat șapte partide amicale în pre-sezon. În acest interval au bifat doar două victorii, impunându-se cu modestele Al Shabab și Yaiza.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cillessen; Park, Marmol, McKenna, A Suarez; Munoz, K Rodriguez, Campana, Fuster; Sandro, McBurnie

Sevilla, parcurs dezamăgitor în sezonul anterior

Este fără îndoială una dintre echipele de tradiție ale fotbalului spaniol, care are în spate realizări impresionante atât în competițiile interne, cât și la nivel european, însă care, ce-i drept, nu mai strălucește de o bună perioadă.

În stagiunea anterioară, gruparea andaluză le-a dat la un moment dat mari emoții fanilor, fiind la retrogradare. În cele din urmă, aceasta a terminat pe poziția a 14-a a clasamentului, cu 41 de puncte, încheind la opt lungimi de locul 18, primul care a dus în Segunda Division.

Înainte de startul noii ediții de La Liga, cei de la Sevilla au disputat șase jocuri amicale. În acest interval au obținut trei victorii, impunându-se cu Al Ittihad, Granada și Fulham, pierzând de trei ori, fiind învinși de Orlando, Sporting Lisabona și Liverpool.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nyland; Montiel, Bade, Nianzou, Pedrosa; Sow, Agoume, Gudelj; Ocampos, Iheanacho, Lukebakio

Ponturi pariuri Las Palmas vs Sevilla

Sevilla este cu siguranță o echipă mai valoroasă, care are pretenții mult mai mari în actuala stagiune, însă nu vom merge pe mâna acesteia, Las Palmas fiind o “nucă tare”, ce poate pune mari probleme, mai ales că joacă acasă. Noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, de aceea vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, pornind de la premisa că ambele vor înscrie.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.41

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite