Hajduk vs Ruzomberok – Ponturi Pariuri Conference League

Hajduk vs Ruzomberok
Hajduk vs Ruzomberok (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Hajduk Split și Ruzomberok este unul programat să se joace joi, în data de 15 august, de la ora 22:00, acesta contând pentru manșa a doua din cadrul turului al treilea al preliminariilor Conference League, urmând să se desfășoare pe “Stadion Poljud”.

Cote Hajduk vs Ruzomberok

Hajduk vs Ruzomberok – Cote Unibet

Gruparea gazdă este văzută ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. De exemplu, Unibet, agenție online care oferă trei bonsuri în pachetul de bun-venit, îi atribuie acesteia cota 1.33 la victorie, iar pentru un succes al oaspeților oferă cota 8.50.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Hajduk arată bine pe teren propriu

Dispune de un lot de opt ori mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și un plus de experiență atunci când vine vorba de competițiile europene, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca favorită certă la victorie, mai ales că joacă acasă, unde suporterii au ocazia să joace și ei un rol important.

Croații visează să revină în competițiile europene după o pauză de 14 ani, ultima dată jucând în Europa League. În acest sezon au început din turul al doilea al preliminariilor Conference League, unde au trecut destul de lejer de cei de la HB Torshavn, câștigând cu 2-0 la general.

Trupa lui Gennaro Gattuso este fără eșec în acest sezon, jucând cinci partide, interval în care a reușit două victorii și a bifat trei rezultate de egalitate, ultimul venind în weekend, în duelul de campionat cu Lokomotiva Zagreb, disputat în deplasare.

Ruzomberok are mari probleme în deplasare

Este o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din multe puncte de vedere, astfel ca agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care gazdele clachează foarte rar.

Spre deosebire de adversarii lor, slovacii au jucat în acest sezon în Europa League, trecând în primul tur de Tobol, câștigând cu 5-3 la general. A urmat apoi dubla cu Trabzonspor, în care nu au mai avut succes, fiind învinși cu 0-3.

După o serie de cinci partide consecutive fără succes, în care au înregistrat trei înfrângeri și două rezultate de egalitate, cei de la Ruzomberok au reușit o victorie, în ultimul joc reușind să se impună la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Trencin.

Ponturi pariuri Hajduk vs Ruzomberok

După 0-0 în tur, Hajduk Split este favorită la accederea în play-off-ul Conference League. Este totuși o echipă mult mai valoroasă, care nu ar trebui să aibă probleme în a obține victorie, mai ales că joacă acasă. Noi ne așteptăm să facă spectacol, de aceea vom miza pe faptul că va marca minim două goluri, acest pariu primind o cotă de 1.50 la Unibet.

Gazdele peste 1,5 goluri @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite