Vojvodina vs Maribor – Ponturi Pariuri Conference League

Vojvodina vs Maribor
Vojvodina vs Maribor (sursa foto – facebook.com)

Joi seara, de la ora 21:00, va avea loc duelul dintre Vojvodina vs Maribor, acesta contând pentru manșa a doua din cadrul rundei a treia a preliminariilor Conference League, urmând să se dispute în Serbia, pe “TSC Arena”, din Backa Topola.

Vojvodina vs Maribor – Cote Unibet

Vojvodina vs Maribor – Cote Unibet

Gruparea gazdă este ușor favorită în această înfruntare, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri. Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv, îi atribuie acesteia o cotă de 2.30 la victorie, în timp ce un succes al oaspeților ne poate tripla investiția.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Vojvodina începe meciul de la 1 la 2

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, are la dispoziție un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, așa că nu este o surpriză faptul că agențiile de pariuri o dau ca favorită în acest duel, mai ales că va beneficia și de sprijinul fanilor.

Sârbii au jucat în acest sezon în Europa League, unde au început din turul al doilea preliminar, având însă în față un adversar net superior din orice punct de vedere. Aceștia au jucat contra celor de la Ajax, cu care au pierdut cu 1-4 în dublă manșă.

Cei de la Vojvodina au început sezonul cu un succes, însă de atunci au legat cinci înfrângeri consecutive, ultima venind în duelul de pe teren propriu cu Backa Topola, pierzând cu un categoric 1-3, ajungând la 13 goluri primite în actuala stagiune.

Maribor are prima șansă la calificare

Este o echipă mai slabă pe hârtie, dar care are în spate o experiență mai bogată în cupele europene, unde a jucat de multe ori în ultimii ani, trecându-și în cont participări atât în Liga Campionilor, cât și în Europa League, visând și la debutul în Conference League.

Ultima participare a celor de la Maribor în competițiile continentale a venit în sezonul 2017/2018, când luau parte la acțiunea din Champions League. În acest sezon au început din turul al doilea al preliminariilor Conference League, unde au trecut de Universitatea Craiova, câștigând cu 4-3 la general.

Slovenii au un moral foarte bun înainte de această înfruntare, venind după trei meciuri consecutive fără înfrângere, toate pe teren propriu, remizând mai întâi cu Bravo, scor 1-1, impundându-se apoi apoi în duelurile cu Vojvodina și Mura, câștigând de fiecare dată cu 2-1.

Ponturi pariuri Vojvodina vs Maribor

Această partidă este deschisă oricărui rezultat, astfel că vom evita pariurile pe soliști, învingătoarea fiind greu de anticipat. Cu siguranță, Vojvodina va da totul pentru a întoarce soarta calificării, însă pare greu de crezut că va scăpa nepedepsită de Maribor, formație aflată într-o formă bună. Noi considerăm că cel mai bun pariu pentru acest duel este cel pe “ambele marchează”, la o cotă de 1.58 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.58

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite