Beer Sheva vs Mlada Boleslav – Ponturi Pariuri Conference League

Beer Sheva vs Mlada Boleslav
Beer Sheva vs Mlada Boleslav (sursa foto – facebook.com)

Într-unul dintre cele mai echilibrate meciuri de azi din preliminariile Conference League le vom avea ca protagoniste pe Hapoel Beer Sheva și Mlada Boleslav, cele două urmând să se întâlnească de la ora 20:00, pe “Gradski stadion Lovech”.

Cote pariuri Beer Sheva vs Mlada Boleslav

Beer Sheva vs Mlada Boleslav – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă la victorie în această înfruntare. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.25, în timp ce pentru un succes al gruparii vizitatoare oferă o cotă de 3.10.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Beer Sheva visează la revenirea în Europa

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot ceva mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și ceva mai multă experiență la nivel european, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită în acest duel.

Israelienii speră să revină în Conference League, acolo unde ultima dată au jucat în sezonul 2022/2023, într-o grupă cu Villarreal, Lech Poznan și Austria Viena, în care au terminat pe locul al treilea, cu șapte puncte.

În sezonul actual, cei de la Hapoel Beer Sheva au început din turul al doilea preliminar, acolo unde au dat piept cu bulgarii de la Cherno More, cu care au remizat la scor alb în prima manșă, urmând apoi un succes cu 2-1 la retur. Cu Mlada Boleslav, aceștia au scos un rezultat de egalitate în tur, astfel că în acest moment au prima șansă la accederea în play-off.

Cehii vin după o victorie categorică

După cum menționam, este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că nu este o surpriză faptul că pornește cu șansa a doua. Are însă un oarecare avantaj, având în vedere faptul că meciul se va disputa pe teren neutru, unde israelienii nu vor beneficia în totalitate de sprijinul fanilor.

Oaspeții acestei înfruntări au început la rândul lor din turul al doilea al preliminariilor Conference League, acolo unde au dat piept cu modesta Transinvest, cu care nu au avut nicio emoție, impunându-se cu 2-0 pe teren propriu și cu 0-1 în deplasare.

După două partide fără succes, 2-1 în deplasarea de la Hradec Kralove și 1-1 acasă cu Hapoel Beer Sheva, cei de la Mlada Boleslav s-au dezlănțuit, în ultimul meci făcând spectacol pe teren propriu cu Ceske Budejovice, impunându-se cu 4-0, astfel că au un moral foarte bun înainte de acest duel.

Ponturi pariuri Beer Sheva vs Mlada Boleslav

Hapoel Beer Sheva este ușor favorită la casele de pariuri, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa, Mlada Boleslav fiind capabilă de a obține un rezultat pozitiv. Rămâne de văzut cine se va impune, dar noi vom evita pariurile pe soliști și vom alege varianta golurilor, pornind de la premisa că ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.63 la agenția de pariuri online Betano.

Ambele marchează @ Cota 1.63

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite