Elfsborg vs Rijeka – Ponturi Pariuri Europa League

Elfsborg vs Rijeka
Elfsborg vs Rijeka (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Elfsborg și Rijeka este una programată să se joace joi seara, de la ora 20:00, aceasta contând pentru manșa a doua din cadrul turului al treilea al preliminariilor Europa League, urmând să se dispute în Suedia, pe “Borås Arena”.

Cote pariuri Elfsborg vs Rijeka

Elfsborg vs Rijeka – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, primind o cotă de 2.00 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al formației vizitatoare avem o cotă de 3.60 la aceeași agenție online.

Pariază cu 500 RON bonus pe Elfsborg vs Rijeka

ACCESEAZĂ ACEST LINK, deschide un cont nou la Unibet și verifică-l cu actul de identitate.

✅ Depune și revendică pachetul de bun-venit: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Elfsborg are prima șansă la accederea în play-off

În ciuda faptului că este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, agențiile de pariuri au decis să o dea ca favorită în această înfruntare, în care, ce-i drept, principalul său avantaj este terenul propriu, acolo unde suporterii pot juca și ei un rol extrem de important.

Suedezii au început în această stagiune încă din primul tur al preliminariilor Europa League, unde au trecut de Pafos, cu care s-au distrat, câștigând cu un categoric 8-2 în dublă manșă. Au dat apoi piept cu Sheriff Tiraspol, în fața căreia s-au impus cu 3-0 la general.

În ultimele zece partide disputate, cei de la Elfsborg nu au suferit decât o singură înfrângere, însă în acest interval au înregistrat nu mai puțin de opt victorii, ultima venind în meciul anterior, în weekend, reușind să se impună cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu GAIS, din campionat.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pettersson; Holmen, Henriksson, Yegbe; Hedlund, B Zeneli, Baldursson, Hult; Qasem, Baidoo, A Zeneli

Rijeka este neînvinsă în acest sezon

Dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune extrem de complicată.

Croații, care au ceva mai multă experiență la nivel european au debutat în această ediție de Europa League din turul al doilea al preliminariilor, acolo unde au dat piept cu cei de la Corvinul Hunedoara, cu care s-au chinuit serios, câștigând doar cu 1-0 în dublă manșă.

În sezonul actual, cei de la Rijeka au disputat cinci partide, înterval în care au înregistrat doar două victorii, remizând de trei ori. În toate aceste partide au marcat șase goluri, primind doar unul singur.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Zlomislic; Smolcic, Galesic, Radeljic, Cabraja; Pasalic, Petrovic, Hodza, Fruk, Jankovic; Ivanovic

Ponturi pariuri Elfsborg vs Rijeka

După remiza din prima manșă, calificarea este deschisă pentru ambele formații, de aceea avem motive să credem că vom asista la un duel pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte. Gruparea gazdă este favorită, jucând pe teren propriu, însă oaspeții au un plus de valoare, dar și ceva mai multă experiență. Așadar, ne așteptăm ca Elfsborg vs Rijeka să fie un duel echilibrat, însă în care golurile nu vor lipsi, de aceea vom paria cu mare încredere pe varianta “ambele marchează”. Recomandarea noastră primește o cotă foarte bună la agenția de pariuri online Unibet, unde ai ocazia să pariezi fără risc cu un bonus extrem de atractiv de până la 500 RON.

Ambele marchează @ Cota 1.63

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite