Ajax vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League

Ajax vs Panathinaikos - Ponturi pariuri Europa League
Ajax vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League – Sursa foto: Facebook

Ajax vs Panathinaikos – Ponturi pariuri Europa League. Intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei din UEFA Europa League. Ajax primeste vizita celor de la Panathainikos. Returul acestei duble din turul 3 preliminar este programat sa se joace joi, 15 august 2024, de la ora 21:15, pe “Johan Cruijff Arena”.

Ajax vs Panathinaikos

Pentru a isi pastra seria victorioasa din debutul de sezon, “lancierii” primesc 1.78 din partea operatorului online Betano. Aceeasi cota o primim si pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Ajax vs Panathinaikos

Ajax vs Panathinaikos - Ponturi pariuri Europa League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Ajax

Sub comanda noului antrenor Francesco Farioli, trupa din Amsterdam are procentaj perfect in acest debut de sezon competitional, atat pe plan intern, cat si pe cel european. Vin dupa un succes obtinut acasa in weekend, 1-0 contra celor de la Heerenveen.

Primul gol al echipe in noua editie de Eredivise a fost inscris de islandezul Kristian Hlynsson care a fost fara doar si poate unul dintre cei mai importanti oameni in obtinerea acestui triumf. Reaminim ca in campionatul trecut, gazdele au terminat doar pe 5 in Olanda.

Nu au avut o evolutie de excepetie in prima mansa consumata la Atena, insa asa cum am remarcat pana acum, defensiva si-a facut foarte bine treaba, iar reusita lui Steven Berghuis din minutul 28 a fost de ajuns pentru a obtine succesul mult dorit.

  • Echipa probabila: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Taylor, Henderson, Fitz-Jim; Berghuis, Akpom, Forbs

Panathinaikos

Sansele “verzilor” de a se califica mai departe” au scazut destul de mult dupa primul meci consumat in capitala Greciei, acolo unde trupa pregatita de Diego Alonso a avut ceva sanse de a marca, insa lipsa de concentrare la finalizare i-a costat decisiv in cele din urma.

Spre deosebire de adversari lor, inca nu au inceput stagiunea interna, iar singurele lor aparitii inaintea acestei duble au fost consumate in turul precedent cu bulgarii de la Botev Plovdiv, de care au trecut cu dubla victorie, 2-1 acasa, si un categoric 0-4 pe terenul bulgarilor.

Anul trecut au izbutit sa ajunga in grupele acestei competitii, asta dupa ce au fost eliminati chiar in play-off-ul Champions League. In grupe nu au izbutit sa impresioneze, terminand ultimii intr-o grupa din care au mai facut parte Villareal, Maccabi Tel Aviv si Rennes.

  • Echipa probabila: Dragowski; Kotsiras, Ingason, Jedvaj, Mladenovic; Cerin, Arao; Tete, Bakasetas, Djuricic; Jeremejeff

Ajax vs Panathinaikos

Formatia olandeza si-a schimbat un pic stilul de joc, insa se pare ca da roade in acest debut de sezon in care au impresionat din punct de vedere defensiv. Avantajul dupa prima mansa este unul minim pentru Ajax asa ca trebuie sa trateze foarte serios si aceasta mansa in care am decis sa mizez pe cel putin o repriza castigata de “lancierii”.

Gazdele - Castiga oricare repriza @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite