Fredrikstad vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien

Fredrikstad vs Haugesund - Ponturi pariuri Eliteserien
Fredrikstad vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien – Sursa foto: Facebook

Fredrikstad vs Haugesund – Ponturi pariuri Eliteserien. Miercuri, 14 august 2024, incepand cu ora 20:00, pe “Fredrikstad Stadion”, echipa locala Fredrikstad primeste vizita celor de la Haugesund intr-o partida restanta din etapa a doisprezecea – Eliteserien.

Fredrikstad vs Haugesund

Ultimele 4 meciuri de acasa a nou-promovatei s-au incheiat in “X” iar un astfel de rezultat ne-ar inmulti investia de 3.65 ori. Betano ii acorda prima sansa la victorie echipei gazda, careia ii atribuie 1.70 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Fredrikstad vs Haugesund

Fredrikstad vs Haugesund - Ponturi pariuri Eliteserien
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Fredrikstad

“Aristokratene” vine cu un moral pozitiv inaintea acestei confruntari , ca urmare a celor 4 rezultate consecutive pe care le-au bifat. Ultimul dintre ele a venit tot intr-un duel de pe teren propriu, cu o alta nou-promovata, KFUM Oslo, in compania carora au terminat la egalitate, 0-0.

Avand in vedere ca adversari si-au creat doar o singura ocazie tot meciul, daca ar fi indraznit mai mult, baietii lui Andreas Hagen ar fi putut obtine mult mai mult de la aceasta confruntare. Acesta a fost cel de al patrulea egal la rand al gazdelor pe propria arena.

Stau excelent din punct de vedere al clasamentului, ocupand un onorabil loc 8 in momentul de fata in prima liga norvegiana de fotbal, cu un total 28 de puncte stranse, la doar 3 lungimi distanta de zona locurilor de Europa. Detin cea mai buna aparare din Eliteserien in momentul de fata, cu doar 16 goluri incasate.

  • Echipa probabila: Fischer; Aukland, Kvile, Skaret; Eid, Sorlokk, Magnusson, Bjorlo, Molde; Johansen, Traore

Haugesund

Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru trupa antrenata de Sancheev Manoharan care vine dupa un nou rezultat nefavorabil. A fost un esec la limita suferit pe teren propriu cu cei de la HamKam, scor 0-1, cu care au ajuns la 3 meciuri la rand fara punct acumulat.

Deplasarile nu sunt tocmai punctul forte al lui “maakene” care s-au intors cu mana goala din precedentele doua meciuri jucate departe de casa. A fost mai intai infrangerea de la Sandefjord, 4-3, si cea de pe terenul campioanei en-titre, Bodo/Glimt, scor 4-2.

Daca nu vor incepe sa isi ridice nivelul jocului cu siguranta nu vor parasi prea curand ultima pozitie pe care o ocupa in momentul de fata, cu doar 17 puncte stranse. Interesant de urmarit cum vor reusi sa puna probleme cei mai tari aparari din campionat, avand in vedere ca ofensiva lor a produs doar 18 reusite in acest sezon.

  • Echipa probabila: Selvik; Hope, Fischer, Fredriksen, Krusnell; Leite, Bizoza, Tounekti; Konradsen, Liseth, Eskesen

Fredrikstad vs Haugesund

Fredrikstad vs Haugesund. O vad pornind clar cu prima sansa pe Fredrikstad, nu doar din prinvinta clasamentului, cat si al formei de moment. Haugesund este intr-o scadere continua in ceea ce priveste evolutiile, iar moralul lor inaintea acestei deplasari nu este tocmai grozav ca urmare a celor 3 esecuri la rand. Am ales sa merg pe mana gazdelor pe care le vad in stare sa castige fara probleme una dintre cele doua reprize.

Gazdele - Castiga oricare repriza @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite