FC Botoșani vs UTA Arad – Ponturi pariuri Superliga

FC Botoșani vs UTA Arad – Ponturi pariuri Superliga / sursă foto Facebook.com

FC Botoșani vs UTA Arad este un duel din cadrul etapei a 6-a a Superligii României, programat pe data de 17 august – de la ora 19:00. Înfruntarea va fi transmisă în direct de către Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Casele de pariuri online din România o consideră favorită pe gruparea moldoveană, a cărei cotă a început să scadă încă de vineri. Momentan, la Betano, FC Botoșani are o cotă pariuri de 2.10 pentru a se impune – în timp ce arădenii au primit o cotă la pariuri de 3.65.

100% BONUS la depunere 500 RON

Botoșani, favorită deși se află în coada clasamentului

Începutul de sezon a fost unul decisiv pentru gruparea moldoveană, care se află deja pe locurile retrogradabile. Stagiunea precedentă, echipa s-a salvat cu greu pe final, iar lucrurile nu par să arate bine nici acum. Momentan, FC Botoșani a strâns doar 3 puncte în 4 runde.

Roș-albaștrii au început cu un eșec pe teren propriu, 2-3 în compania celor de la Oțelul Galați. Apoi, trupa lui Bogdan Andone a fost învinsă de către Politehnica Iași în deplasare, scor 1-0. Singurele puncte au fost obținute în succesul surprinzător cu Farul Constanța, 1-0 în deplasare.

Pe 10 august, botoșenenii au cedat la Hermannstadt, deși au intrat la cabine cu avantaj – după reușita lui Seroni din minutul 45+3. Ianis Stoica a egalat pentru sibieni în minutul 80, în timp ce Neguț a transformat cu succes un penalty în minutul 90+2. Momentan, FC Botoșani nu a depășit pe nimeni în Superliga, la capitolul punctaj.

  • Echipă probabilă FC Botoșani: Pap – Sadiku, Miron; Seroni, Țigănașu – Aldair, Chapi – Gabriel, Florescu, Bodișteanu – Chica

✅ Betano îți oferă un BONUS de 500 RON în weekend, cu care poți miza pe FC Botoșani vs UTA Arad! APASA AICI și înregistrează-te, finalizează procesul de verificaer KYC și efectuează o primă depunere. ✅

De aprtea cealaltă, UTA Arad se află chiar sub locurile de play-off, cu 6 puncte adunate în 5 runde. Alb-roșii au și ei o singură victorie, 1-0 în fieful celor de la Unirea Slobozia. Celelalte puncte au fost obținute în urma remizelor cu Rapid București (1-1), Universitatea Cluj (0-0) și Oțelul Galați (1-1).

De asemenea, echipa a suferit și o înfrângere, pe 20 iulie. Gruparae din vestul țării a cedat pe Ion Oblemenco, 4-2 în compania celor de la Universitatea Craiova. Momentan nu există un golgheter în rândul oaspeților, toate cele 5 goluri fiind marcate de către jucători diferiți.

  • Echipă probabilă UTA Arad: Popa – Costa, Benga, Conte, Rapa – Mihai, Van Durmen, Fabry – Johana, Ezekiel, Costache

Ce ponturi pariuri FC Botoșani vs UTA Arad putem încerca?

FC Botoșani vs UTA Arad nu este unul din cele mai spectaculoase meciuri astăzi. Gazdele au marcat de 4 ori în 4 etape, în timp ce oaspeții au 5 reușite în tot atâtea partide.

Moralul nu este unul ridicat în nicio tabără și tocmai de aceea nu ne așteptăm să vedem spectacol. În ultima înfruntare directă dintre cele două – pe 5 aprilie – am avut parte de o singură reușită, cea a arădenilor. Astăzi, mergem pe pronosticul ”sub 2.5 goluri”.

sub 2.5 goluri @ 1.70
PARIAZĂ PE SUPERLIGA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite