Sivasspor vs Trabzonspor – Ponturi Pariuri Super Lig

Sivasspor vs Trabzonspor
Sivasspor vs Trabzonspor (sursa foto – facebook.com)

Sivasspor vs Trabzonspor este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din campionatul Turciei, acesta contând pentru prima etapă, urmând să se joace pe “Yeni 4 Eylül Stadyumu”, de la ora 19:15.

Prezentare cote Sivasspor vs Trabzonspor

Sivasspor vs Trabzonspor – Cote Unibet

Așa cum era de așteptat, formația oaspete pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept mai puternică. De exemplu, Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.05 la victorie, în timp ce pentru un succes al grupării gazdă oferă o cotă de 3.50.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Sivasspor, neînvinsă în ultimele 6 meciuri directe jucate acasă

Dacă ne raportăm la site-urile de specialitate, este una dintre cele mai slabe echipe din Turcia, cel puțin din punct de vedere al valorii, așa că. după cum era de așteptat, pornește ca outsideră în acest duel, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren.

În sezonul anterior, echipa pregătită de Bülent Uygun nu a arătat deloc rău, terminând în prima jumătate a clasamentului din Super Lig, pe locul al șaptelea. A adunat 54 de puncte de-a lungul celor 38 de etape, încheind campionatul la șapte lungimi de zona europeană.

Cei de la Sivasspor au decis să joace doar trei partide de pregătire în pre-sezon, începând cu un eșec, pierzând cu 1-2 în disputa cu Neftci Baku, urmând însă apoi două victorii la scor minim, trecând de Erzurumspor și Antalyaspor.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nikolic; Paluli, Camara, Radakovic, Ciftci; Pritchard, Turgunboev, Charisis; Bassan, Manaj, Menig

Trabzonspor se pregătește de returul cu Rapid Viena

Este fără dubii una dintre cele mai bine cotate echipe din Turcia, care, atât din punct de vedere al valorii, cât și al performanțelor, este mult peste nivelul adversarei sale, astfel că pornește ca favorită, însă nu va avea deloc o misiune facilă, jucând pe un teren pe care nu a mai câștigat de șase jocuri.

Cei de la Trabzonspor au jucat finala Cupei Turciei în sezonul precedent, pierzând cu Beșiktaș, terminând pe locul al treilea în campionat, astfel că s-au calificat în preliminariile Europa League, unde au început din turul al doilea.

Aceștia au dat piept mai întâi cu slovacii de la Ruzomberok, cu care nu au avut probleme, câștigând ambele manșe, impunându-se cu 3-0 la general. În runda a treia o au ca adversară pe Rapid Viena, cu care au pierdut în prima manșă, fiind învinși la scor minim pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cakir; Malheiro, Denswil, Savic, Barisic; Mendy, Yokuslu; Visca, Tufan, Trezeguet; Drăguș

Ponturi Sivasspor vs Trabzonspor

Trabzonspor se concentrează pe returul cu Rapid Viena, având nevoie de o prestație solidă pentru a întoarce eșecul din prima manșă, așa că rămâne de văzut cât de mult va forța în acest duel. Învingătoarea este destul de greu de anticipat, însă noi ne așteptăm la un duel pe cinste, de aceea vom alege un pariu pe goluri, la o cotă mai mult decât decentă de 1.68 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.68

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite