Nordsjaelland vs Lyngby – Ponturi Pariuri Danemarca

Nordsjaelland vs Lyngby
Nordsjaelland vs Lyngby (sursa foto – facebook.com)

Runda a patra din cadrul campionatului danez propune duelul dintre Nordsjaelland vs Lyngby, acesta fiind programat să se joace sâmbătă după-amiaza, de la ora 15:00, urmând să se desfășoare pe “Right to Dream Park”.

Prezentare cote Unibet Nordsjaelland vs Lyngby

Nordsjaelland vs Lyngby – Cote Unibet

Gruparea gazdă este mare favorită în această confruntare, cum era și normal de altfel, fiind mult peste nivelul adversarei sale. Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de generos, îi atribuie acesteia o cotă de 1.32 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 9.00.

Pariază fără risc pe Nordsjaelland vs Lyngby

La Unibet ai ocazia să pui mâna pe unul dintre cele mai generoase pachete de bun-venit de pe piața din România. Click pe oricare dintre bannerele din articol, deschide un cont nou, verifică-l și revendică trei bonusuri atractive: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 50 RON FreeBet + 300 Rotiri Gratuite.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Nordsjaelland, fără eșec în acest start de sezon

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mult mai valoros decât al adversarei sale, așa că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca favorită certă în acest duel, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă nu a impresionat în sezonul anterior, având în vedere faptul că, deși a avut șanse la titlu până în ultimele etape, aceasta a terminat doar pe locul al patrulea al clasamentului, astfel că nu a prins nici măcar un loc în preliminariile competițiilor europene.

Cei de la Nordsjaelland au început în forță în noua stagiune, având în vedere faptul că sunt fără înfrângere după trei etape. Aceștia s-au impus în duelurile cu Aalborg și Vejle, remizând cu campioana Midtjylland, în toate aceste jocuri înscriind șase goluri, primind două.

  • ECHIPA PROBABILĂ: A Hansen; Ankersen, Hey, K Hansen, Svensson; Dorgeles, Tverskov, Sertdemir; Antman, Harder, Ingvartsen

Lyngby caută primul succes în campionat

Vorbim de una dintre echipele de pluton ale campionatului din Danemarca, ce nu dispune de un lot suficient de puternic încât să emită pretenții prea mari, principalul său obiectiv în sezonul actual fiind evitarea retrogradării în eșalonul al doilea.

Cei de la Lyngby au jucat în play-out în stagiunea anterioară, unde au avut un parcurs modest. Aceștia au terminat chiar deasupra zonei “roșii” a clasamentului, la doar patru puncte distanță.

Spre deosebire de adversarii lor, oaspeții acestei partide au avut parte de un start slab în noua ediție de campionat, fiind fără victorie după trei etape. Au pierdut mai întâi cu 0-2 în duelul de pe teren propriu cu FC Copenhaga, remizând apoi în deplasare cu Sonderjyske, pentru ca în cele din urmă să piardă acasă cu Brondby, tot cu 0-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Storch; Lissens, Bjelland, Hamalainen; Storm, Dani, Sandgrav, Finnsson; Magnusson, Amon, Gytkjaer

Ce pariem la Nordsjaelland vs Lyngby?

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Nordsjaelland fiind net superioară din acest punct de vedere, fiind de asemenea și mult mai experimentată. Cum aceasta este într-o formă bună și beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm să se impună în mod clar, așa că vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.83 oferită de Unibet.

1 pauză / 1 final @ Cota 1.83

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite