Anderlecht vs Leuven – Ponturi Pariuri Belgia

Anderlecht vs Leuven
Anderlecht vs Leuven (sursa foto – facebook.com)

Într-unul dintre meciurile de azi din campionatul belgian le vom avea ca protagoniste pe Anderlecht și Leuven, cele două urmând să se întâlnească seara, de la ora 21:45, pe “Lotto Park”, într-un meci ce contează pentru runda a treia din Jupiler League.

Prezentare cote Anderlecht vs Leuven

Anderlecht vs Leuven – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.86 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 4.35.

Pariază cu 500 RON bonus pe Anderlecht vs Leuven

Click pe oricare dintre bannerele din acest material, deschide un cont nou la Unibet, verifică-l cu buletinul, efectuează depunerea minimă și bucură-te de un pachet de bun-venit extrem de generos: Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Anderlecht se bazează și pe sprijinul publicului

Vorbim de una dintre echipele de top ale fotbalului belgian, care, din punct de vedere al valorii, al experienței, dar și al performanțelor, este mult peste nivelul adversarei sale, astfel că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită în acest duel.

În stagiunea anterioară, “alb-violeții” au sperat la titlu până în ultimele etape, însă au terminat în cele din urmă pe locul al treilea al clasamentului, calificându-se astfel în preliminariile Europa League, acolo unde vor începe direct din play-off.

În sezonul actual, cei de la Anderlecht au început așa cum și-au dorit, câștigând primele două jocuri. S-au impus mai întâi la scor minim cu Sint-Truiden, pe teren propriu, câștigând apoi cu 1-2 în fieful celor de la Antwerp, așa că au un moral foarte bun înainte de această confruntare.

Leuven fără victorie în ultimele 6 meciuri directe

Leuven este o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din orice punct de vedere, astfel că, după cum era și normal de altfel, pornește ca outsideră, mai ales că va avea o misiune extrem de grea, jucând în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin foarte greu.

Oaspeții acestei înfruntări au jucat în sezonul anterior în grupa pentru calificarea în preliminariile Conference League, acolo unde nu au reușit mare lucru, terminând pe penultimul loc, însă și-au îndeplinit fără emoții obiectivul principal, și anume evitarea retrogradării.

Prima rundă din actuala ediție de campionat le-a adus celor de la Leuven o remiză albă, jucând cu Beerschot în deplasare, urmând însă apoi un succes extrem de important în duelul de pe teren propriu cu Genk, una dintre echipele de top ale Belgiei, câștigând cu 3-1.

Mizăm pe mâna gazdelor la Anderlecht vs Leuven

După cum menționam, Anderlecht este superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Bazându-ne pe faptul că joacă acasă, dar și pe faptul că traversează o formă bună, mizăm pe faptul că va obține al treilea succes consecutiv. Așadar, noi vom merge pe mâna gazdelor în Anderlecht vs Leuven, la o cotă foarte bună de 1.86 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.86

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite