FC Voluntari vs Concordia Chiajna – pariem gratuit cu 50 RON

FC Voluntari vs Concordia Chiajna
FC Voluntari vs Concordia Chiajna (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna este cel care va deschide runda a doua din cadrul eșalonului al doilea al fotbalului românesc, acesta fiind programat să se joace vineri seara, de la ora 18:00, urmând să se desfășoare pe “Stadionul Anghel Iordanescu”.

Cote pariuri FC Voluntari vs Concordia Chiajna

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă la victorie în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. De exemplu, la Casa Pariurilor aceasta primește o cotă de 1.90, în timp ce pentru un succes al formației oaspete avem o cotă de 3.75.

În cazul în care te întrebi de ce am apelat la oferta celor de la Casa Pariurilor, ei bine, pentru că aici avem la dispoziție un bonus fără depunere de 50 RON, ce poate fi revendicat extrem de simplu. Dacă vrei toate detaliile despre această promoție, INTRĂ AICI.

Bonus 50 lei Verificare Cont + 5x 50 lei Banii Înapoi

Ce pariem la FC Voluntari vs Concordia Chiajna?

FC Voluntari este fără îndoială o echipă mai valoroasă, care are de asemenea și un plus de experiență, jucând la nivelul primei divizii câțiva ani buni, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca favorită în acest duel, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Nu este exclus ca aceasta să obțină toate cele trei puncte puse în joc, însă noi avem așteptări de la Concordia Chiajna, formație care are resursele necesare pentru a pune mari probleme. Cum aceasta a marcat minim un gol în șapte din precedentele opt partide disputate în campionat, avem multe motive să credem că o va face și în această înfruntare.

De asemenea, bazându-ne pe faptul că vom avea parte de un duel pe cinste, cu multe faze de poartă, vom miza și pe un pariu pe cornere, minim opt fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Așadar, am combinat aceste două variante, astfel că am obținut un pariu în cota 2.55 la FC Voluntari vs Concordia Chiajna, pe care îl poți plasa gratuit, cu 50 RON bonus.

INCASEAZA GRATUIT 50 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite