Rakow vs Lech Poznan – Ponturi Pariuri Ekstraklasa

Rakow vs Lech Poznan
Rakow vs Lech Poznan (sursa foto – facebook.com)

Rakow vs Lech Poznan este un duel ce contează pentru prima etapă din cadrul campionatului polonez, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 9 august, de la ora 21:30, urmând să se desfășoare pe “Miejski Stadion Piłkarski Raków.”

Rakow vs Lech Poznan – Cote Unibet

Rakow vs Lech Poznan – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă este văzută ca favorită la victorie în această confruntare. De exemplu, la Unibet aceasta primește o cotă de 2.05, în timp ce pentru un succes al grupării oaspete avem o cotă de 3.60.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Rakow a câștigat 7 din ultimele 10 dueluri directe

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este cea mai valoroasă echipă din cadrul fotbalului polonez, așa că nu este deloc o surpriză faptul că pornește ca favorită la victorie în acest duel, mai ales că are de partea sa și avantajul propriului teren.

Campioană în urmă cu două sezoane, Rakow a dezamăgit în ultima ediție de Ekstraklasa, având în vedere faptul că a terminat doar pe locul al șaptelea al clasamentului. Totuși, a făcut o figură frumoasă pe plan european, reușind să atingă grupele Europa League, terminând ultima, sub Atalanta, Sporting Lisabona și Sturm Graz.

În sezonul actual, gazdele acestei înfruntări au început cu victorie, în primul joc impunându-se cu 0-2 în fieful celor de la Motor Lublin, pierzând apoi la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Cracovia, pentru ca în cele din urmă să câștige cu 0-1 pe terenul modestei Katowice.

Lech are un singur succes în ultimele 8 deplasări

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din fotbalul polonez, care în fiecare sezon are pretenții mari, așa cum este cazul și în actuala stagiune, având ca obiectiv câștigarea titlului, pe care ultima dată a pus mâna în sezonul 2021/2022.

În sezonul precedent, gruparea oaspete a terminat peste adversara sa în clasamentul din Ekstraklasa, pe locul al cincilea, la un singur punct distanță, însă, la rândul său, a ratat calificarea în preliminariile competițiilor europene.

Cei de la Lech Poznan au adunat de asemenea șase puncte după primele trei etape din noua ediție de campionat, aceștia impunându-se pe teren propriu cu Gornik Zabrze și Lechia Gdansk, pierzând în deplasare cu Widzew Lodz, în urma acestor jocuri marcând șase goluri, primind de două ori mai puține.

Vedem spectacol la Rakow vs Lech Poznan?

Considerăm că Rakow vs Lech Poznan este unul dintre meciurile de azi cu potențial de goluri, în teren urmând să se întâlnească două dintre echipele de top ale fotbalului polonez, ambele având pretenții mari în actuala stagiune. Rakow este avantajată de faptul că joacă acasă, însă Lech are resursele necesare pentru a pune probleme, așa că anticipam un duel pe cinste, cu reușite la fiecare poartă, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.75 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.75

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite