Genoa vs Reggiana – Ponturi Pariuri Cupa Italiei

Genoa vs Reggiana
Genoa vs Reggiana (sursa foto – facebook.com)

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din Cupa Italiei este Genoa vs Reggiana, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 9 august, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe “Stadio Luigi Ferraris”.

Prezentare cote Genoa vs Reggiana

Genoa vs Reggiana – Cote Unibet

Gruparea gazdă este net superioară din orice punct de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca mare favorită la victorie. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.33, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 8.50.

Pariază cu 500 RON bonus pe Genoa vs Reggiana

Dacă vrei să profiți de unul dintre cele mai tari bonusuri de bun-venit de pe piața din România, deschide-ți cont la Unibet cu un CLICK AICI și vei beneficia de 100% Pariu Fără Risc de până la 500 RON + 50 RON FreeBet + 300 Rotiri Gratuite.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Genoa caută să înceapă cu victorie în noul sezon

Este o echipă solidă, care în sezonul precedent a făcut față cu brio în Serie A, neavând pentru niciun moment emoții în privința retrogradării. Este mult mai valoroasă, dar și mult mai experimentată decât adversara sa, iar bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă.

“Roș-albaștrii” nu au pierdut decât cinci dintre cele 21 de partide disputate pe teren propriu în sezonul anterior, așa că au toate motivele să aibă pretenții mari la un rezultat pozitiv în acest duel, mai ales că vor avea în față un adversar mai mult decât accesibil.

Înainte de startul noului sezon, cei de la Genoa au disputat patru partide amicale. În acest interval au bifat trei victorii, impunându-se cu Venezia, Mantova și Monaco, pierzând o dată, cu Brescia, în toate aceste partide înscriind opt goluri, încasând șase.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Leali; De Winter, Bani, Vogliacco; Messias, Frendrup, Badelj, Thorsby, Martin; Vitinha, Retegui

Poate Reggiana să producă surpriza?

Este o echipă mică, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din punct de vedere al valorii, iar de asemenea, este depășită în manieră categorică și la capitolul valoare, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca mare outsideră, mai ales că va juca în deplasare, pe un teren pe care gazdele clachează extrem de rar.

În sezonul anterior, gruparea vizitatoare a evoluat în Serie B, unde a avut un parcurs decent, încheind în zona mediană a clasamentului, pe locul al 11, atât la patru puncte de zona retrogradării, cât și la patru de locurile care au dus la barajul pentru promovarea în Serie A.

Cei de la Reggiana au început slab perioada de pregătire, pierzând primele trei partide amicale, fiind învinși pe rând de Fiorentina, Dinamo Tirana și Union Clodiense, reușind să câștige însă ultimele două jocuri, impunându-se cu Lentigione și Legnago Salus.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bardi; Libutti, Meroni, Stramaccioni; Urso, Kabashi, Cigarini, Reinhart, Vergara; Vido, Gondo

Ponturi Genoa vs Reggiana

Așa cum precizam, Genoa este net superioară din punct de vedere al valorii, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor. Noi ne așteptăm să se impună în manieră categorică în această confruntare, adversara fiind totuși una accesibilă, de aceea vom miza pe faptul că va marca de cel puțin două ori, într-o cotă de 1.45 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Genoa peste 1,5 goluri @ Cota 1.45

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite