Sandefjord vs Stromsgodset – Bet Builder in Cota 2

Sandefjord vs Stromsgodset - Bet Builder in Cota 2
Sandefjord vs Stromsgodset – Bet Builder in Cota 2 – Sursa foto: Facebook

Sandefjord vs Stromsgodset – Bet Builder in Cota 2. Vineri, 9 august 2024, incepand cu ora 20:00, pe “Jotun Arena”, Sandefjord primeste vizita celor de la Stromsgodset intr-un duel ce deschide portile etapei cu numarul 18 din Eliteserien.

Sandefjord vs Stromsgodset

Ultimele 9 dueluri oficiale ale gazdelor s-au incheiat in “GG” iar astazi la acest pronostic primim doar de 1.44 din partea celor de la Betano.

Prezentare cote Betano – Sandefjord vs Stromsgodset

Sandefjord vs Stromsgodset - Bet Builder in Cota 2
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Sandefjord

“Guttane” s-au deplasat pe terenul celor de la Sarpsborg in runda anterioara, acolo unde nu au avut o evolutie deloc rea, insa au pierdut in cele din urma, la limita, scor 2-1. Loris Mettler a marcat unicul gol al formatiei, ajungand astfel la 3 goluri in 4 meciuri.

Trupa pregatita de duo-ul Hans Erik Odegaard& Andreas Tegström s-au descurcat mult mai bine acasa in ultima vreme, aici unde s-au impus in ultimele doua jocuri. A fost un triumf surprinzator cu 2-1 in fata liderului Bodo/Glimt, si un spectaculos 4-3 contra lui Haugesund.

Inaintea acestui duel, gazdele au statut de “lanterna rosie”, avand acumulate doar 16 puncte, insa acest lucru se poate schimba in urma unui succes astazi, distanta pana la primul loc salvabil fiind de doar doua puncte. Detin o linie de clasament negativ, -5, avand 25 de reusite, o cifra destul de ridicata avand in vedere locul pe care il ocupa, insa defensiv nu stau la fel de bine, apararea lor fiind depasita de 30 de ori pana acum.

  • Echipa probabila: Keto; Egeli, Berglie, Gjone, Cheng; Mork, Ottosson, Mettler; Dunsby, Tveter, Markovic

Stromsgodset

Baietii luiJørgen Isnes se afla intr-unul dintre cele mai dificile momente ale acestui sezon. Weekendul trecut le-a adus oaspetilor de astazi cel de al patrulea esec consecutiv, asta dupa ce Brann a izbutit sa ii invinga chiar la ei acasa cu un spectaculos 2-3.

Ultima victorie a formatiei din Drammen a venit pe 26 mai intr-o deplasare disputata la Sarspobrg, unde izbutea sa se impuna cu 1-3. Urmatoarele 3 vizite pe care le-au facut nu au fost la fel de bune, facand un 0-0 la Brann si au suferit doua esecuri.

Aceasta perioada mai putin buna le-a afectat in mod evident si situatia din clasament, asta dupa un inceput pozitiv de sezon. In momentul de fata au coborat pana pe pozitia a unsprezecea, avand doar cu 3 puncte mai multe stranse decat adversari de astazi.

  • Echipa probabila: Bratveit; Sormo, Valsvik, Dahl; Vilsvik, Stengel, Danso, Tomasson; Farji, Therkelsen, Mehnert

Sandefjord vs Stromsgodset

Desi este ultima, Sandefjord propune un fotbal foarte bun care le-a adus si rezultate pozitive in ultima vreme. Chiar daca este mai sus, formatia vizitatoare nu a impresionat din punct de vedere al jocului in ultima vreme, si astfel s-au apropiat destul de mult de subsolul clasamentului. Ma astept la o confruntare disputata, cu goluri in care am decis sa va ofer o cota de peste 2.

Sandefjord vs Stromsgodset - Bet Builder in Cota 2

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite