Silkeborg vs Gent – Ponturi Conference League

Silkeborg vs Gent - Ponturi Conference League
Silkeborg vs Gent – Ponturi Conference League – Sursa foto: Facebook

Silkeborg vs Gent – Ponturi Conference League. Silkeborg si Gent isi dau intalnire joi, 8 august 2024, de la ora 19:30, pe “Jysk Park”, intr-o partida ce conteaza pentru turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Silkeborg vs Gent

Intr-unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, belgienii sunt vazuti usor favoriti de catre operatorul online Betano care le atribuie 2.30 la ora actuala. De luat in considerare si cota de 1.70 pe care o avem la “peste 2.5 goluri”.

Prezentare cote Betano – Silkeborg vs Gent

Silkeborg vs Gent - Ponturi Conference League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Silkeborg

Baietii lui Kent Nielsen vin cu un moral bun inaintea acestei duble ce se anunta una extrem de complicata. Incepem cu cea din turul 2 Europa League, acolo unde succesul cu 3-2 de acasa impotriva lui Molde nu le-a fost de ajuns pentru a se califica, in tur pierzand cu 3-1.

Weekendul a fost din nou cu victorie pentru castigatoarea en-titre a Cupei Danemarcei care a evoluat tot in fata propriilor suporteri, contra celor de la Viborg, tot cu 3-2. O victorie obtinuta inca din prima repriza la finalul careia se aflau deja in avanatj de 3 goluri.

In urma cu doi ani formatia din Danemarca a reusit sa patrunda in grupele acestei competitii, acolo unde au facut parte dintr-o grupa cu FCSB pe care au invins-o de doua ori cu 5-0, West Ham si Anderlecht, in fata carora au pierdut toate cele 4 jocuri.

Gent

“De buffalo’s” au debutat in noul sezon competitional chiar in Conference League, aici unde in turul 2 au dat piept cu feroezii de la Vikingur. Nu au avut niciun fel de emotie in ceea ce priveste calificarea mai departe reusind sa treaca cu dubla victorie de catre acestia.

Weekendul le-a adus primul insucces dupa o serie de 3 victorii la rand. A fost un esec total surprinzator pe propria arena in fata nou-promovatei Dender, care le-a dat lovitura de gratie in minutul 86, atunci cand au marcat golul de 1-2 prin Mohamed Berte.

Putem spune deja ca formatia belgiana este o specialista a acestei competitii avand in vedere ca au reusit sa ajunga in fazele eliminatorii in toate cele 3 editii. Cea mai buna performanta au realizat-o in stagiunea 2022-23 cand atingeau sferturile de finala.

Silkeborg vs Gent

Personal ma astept o confruntare cu goluri, avand in vedere meciurile pe care le-au facut cei de la Silkeborg in acest debut de sezon. Gent este clar echipa mai valoroasa, insa am vazut ca pot avea probleme si atunci cand pornesc ca favoriti, dovada fiind ultimul lor meci oficial. Un pronostic de “GG sau 3+” mi se pare unul foarte potrivit in acest duel.

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite