Midtjylland vs Ferencvaros – Ponturi pariuri Champions League

Midtjylland vs Ferencvaros - Ponturi pariuri Champions League
Midtjylland vs Ferencvaros – Ponturi pariuri Champions League – Sursa foto: Facebook

Midtjylland vs Ferencvaros – Ponturi pariuri Champions League. Marti, 6 august 2024, cu incepere de la ora 20:15, pe “MCH Arena”, intr-unul dintre cel mai interesante dueluri ale zilei, Midtjylland se intalnesc cu Ferencvaros in mansa tur a rundei cu numarul 3 preliminare din UEFA Champions League.

Midtjylland vs Ferencvaros

Campioana Danemarcei este vazuta usor favorita in acest prim meci fiind cotati cu 1.90. Agentiile de pariuri online ne ofera o alternativa buna si la goluri, acolo unde avem 2.15 pentru a vedea linita de “peste 2.5 goluri” depasita.

Prezentare cote Betano – Midtjylland vs Ferencvaros

Midtjylland vs Ferencvaros - Ponturi pariuri Champions League
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Midtjylland

Atmosfera este una excelenta in tabara danezilor care au inceput sezonul excelent, atat pe plan intern, cat si pe cel european. In ultima partida oficiala au jucat tot pe teren propriu, in Superligaen, acolo unde au castigat cu 2-0 contra lui Aalborg si a ajuns la 7 puncte adunate in 3 etape.

In turul precedent, baietii lui Thomas Thomasberg au avut o misiune destul de facila, intalnind campioana Andorrei, UE Santa Coloma. O dubla pe care au rezolvat-o inca din prima mansa cand au castigat cu 0-3, iar acasa nu au mai fortat lucrurile si au castigat doar cu 1-0.

Campioana Danemarcei se afla intr-un real progres fata de stagiunea anterioara europeana, atunci cand au ratat “la mustata” accederea in grupele UEFA Conference League, acolo unde au fost eliminati in play-off de catre polonezii de la Legia Varsovia.

  • Echipa probabila: Olafsson; Gabriel, Diao, M Sorensen, Juninho; Osorio, Romer, Martinez, Sorensen; Buksa, Dju

Ferencvaros

Echipa pregatita de Pascal Jansen a inceput tare sezonul european, iar in prima mansa a dublei cu galezii de la TNS, reuseau sa castige fara drept de apel, scor 5-0, partida in care malianul Adama Traore si-a trecut numele de 3 ori pe lista marcatorilor.

La Belfast, chiar daca maghiarii au lasat-o mai moale, tot au reusit sa se intoarca victoriosi, cu 1-2, gratie reusitelor lui Philippe Rommens, jucator venit in aceasta vara de la Go Ahead Eagles si cea a norvegianului Kristoffer Zachariassen care reusise sa puncte si in tur.

In weekend, campionatul Ungariei si-a deschis portile unui nou sezon, iar campioana en-titre a debutat cum nu se poate mai bine, adica cu un triumf, la limita, 1-0, pe teren propriu, impotriva lui Kecskemeti. La cum au stat lucrurile pe teren ar fi putut castiga mult mai lejer, insa golul inscris de acelasi Adama Traore a facut in cele din urma diferenta.

  • Echipa probabila: Dibusz; Makreckis, Cisse, Gustavo, Ramirez; Maiga, Rommens; Traore, Zachariassen, Costa; Pesic

Midtjylland vs Ferencvaros

Midtjylland vs Ferencvaros. Din punct de vedere valoric cele doua sunt extrem de apropiate asa ca ma astept ca micile detalii sa faca diferenta mai ales in aceasta prima mansa. Totusi, cred ca avantajul terenului propriu va conta destul de mult, Midtjylland fiind o echipa foarte buna acasa si cred ca va fi echipa ce va risca mai mult si instinctul imi spunne ca vor castiga cel putin o repriza in aceasta seara.

Gazdele - Castiga oricare repriza @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite