Bilel Omrani a revenit în Superliga României

Bilel Omrani a revenit în Superliga României / sursă foto Facebook

Bilel Omrani a revenit în Superliga României. Atacantul în vârstă de 31 de ani va evolua în stagiunea 2024/2025 la Politehnica Iași, acolo unde pretențiile salariale vor fi mult reduse – față de perioadele la CFR Cluj și FCSB.

Vârful francez și-a făcut apariția prima oară în fotbalul românesc în 2016, atunci când a impresionat încă din prima stagiune la CFR Cluj. Acesta a petrecut 6 ani la gruparea din Gruia, pentru care a marcat de 33 de ori în 164 de apariții.

În 2022, a făcut pasul către FCSB, unde a rezistat un singur sezon. A urmat o aventură scurtă la Petrolul Ploiești, unde Bilel Omrani nu a bifat nicio reușită în 5 apariții.

Bilel Omrani a revenit în Superliga României

Se părea ca atacantul francez și-a încheiat socotelile cu fotbalul românesc, după transferul la Wisla Cracovia, acolo unde salariul a fost cu mult redus față de perioada FCSB (20.000 euro / lună). Conform site-urilor de specialitate, jucătorul din Hexagon a încasat modesta sumă de 2.000 de euro pe lună.

Din câte se pare însă, Bilel Omrani a revenit în Superliga României și urmează să îmbrace tricoul celor de la Politehnica Iași. În Polonia, acesta a prins doar două meciuri oficiale, așadar Omrani este fără gol marcat din sezonul 2022/2023.

Atacantul trecut pe la Marseille a evoluat la naționalele U17, U18 și U19 ale Franței – iar perioada petrecută la FCSB i-a adus și o selecție la reprezentativa mare a Algeriei, în 2022.

Până acum, Bilel Omrani a reușit în cariera de fotbalist să cucerească următoarele trofee:

🏆 Cupa Ligii Franței (Marseille)

🏆 Supercupa Franței (Marseille)

🏆 Superliga României x5 (CFR Cluj)

🏆 Supercupa României x2 (CFR Cluj)

🏆 Cupa Poloniei (Wisla Cracovia)

Evident, obiectivele lui Bilel Omrani la Poli Iași sunt mult sub cele avute la CFR Cluj sau FCSB. Spre exemplu, noua sa echipă a primit o cotă la pariuri – în oferta celor de la Betano – de 500.00, pentru a câștiga titlul! Următorul duel al moldovenilor în campionat este programat pe 12 august, contra celor de la Dinamo București.

Alb-albaștrii pornesc cu prima șansă la o distanță infimă față de Dinamo, având o cotă pariuri de 2.65 pentru a câștiga!

Poli Iași câștigă vs Dinamo @ 2.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite